Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς του 11χρονου Μάριου-Δημήτριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο 6ο δημοτικό Αχαρνών


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αγωγή αποζημίωσης κατά του Δημοσίου υπέβαλαν οι γονείς του 11χρονου Μάριου-Δημήτριου, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο κατά τη διάρκεια γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα.



Ο πατέρας του άτυχου μαθητή και ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς μίλησαν στο STAR και ζήτησαν να παρέμβει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ώστε να να αποδοθούν επιτέλους ευθύνες στα όργανα της Πολιτείας για σωρεία παραλείψεων και να μπει τέλος στο καθεστώς ανομίας που ευθύνεται για τη δημιουργία των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα, που έξι μήνες μετά παραμένει ατιμώρητο.

«Πέσανε 25 πυροβολισμοί. Κάποιος για δείξει τον ανδρισμό του, ξέρω εγώ τι να πώ; Μια σφαίρα βρήκε το παιδί στο κεφάλι και του έκοψε το νήμα της ζωή για πάντα. Κάθε ημέρα με το τηλέφωνο στο αφτί είμαι και περιμένω ν΄ακούσω κάτι επίσημο. Θέλω ν΄αποκτήσει η περιοχή την ηρεμία, την ασφάλεια της και να είμαι ο τελευταίος που έφτασε σ΄αυτή τη θέση» είπε ο πατέρας του 11χρονου αγοριού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Θέλουμε να αποδοθούν ευθύνες στα όργανα της ελληνικής πολιτείας, που με τις παραλείψεις και την αδιαφορία τους δημιούργησαν τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό περιστατικό. Θέλουμε να δοθεί τέλος σε αυτό το καθεστώς ανομίας που ενθαρρύνει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τέτοιου είδους περιστατικά» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θεόδωρος Μαντάς.

inenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου