Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Α.Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου - Καλή ποδοσφαιρική σεζόν , με υγεία για όλους τους αθλητές μας


Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου που
αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Αθηνών, την σκυτάλη τώρα παίρνουν οι ακαδημίες του Α.Ο Θριάμβου.

Η σταθερά επιτυχημένη παρουσία των ακαδημιών του Θριάμβου, η οποία συνεχίστηκε και στην περυσινή περίοδο (πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών για το εφηβικό τμήμα, πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών για το παιδικό και πρόκριση για πρώτη φορά στα γκρουπ των ισχυρών για τους παμπαίδες και τα τζούνιορ), οδήγησε στην συνέχιση της συνεργασίας με τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας των ακαδημιών.

Ο τεχνικός διευθυντής και οι υπεύθυνοι των επιμέρους τμημάτων των ακαδημιών του Θριάμβου, ήδη οργανώνουν τα λειτουργικά θέματα, έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια της επιτυχημένης πορείας, τόσο αγωνιστικά, αλλά και ηθικά (Συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας δηλαδή, οργάνωση αιμοδοσίας , συμμετοχή σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, εκδρομές και λοιπά).

Επίσης ανανεώθηκε η συνεργασία με το υπάρχον προπονητικό team, καθώς η δουλειά του συνέβαλε στην αύξηση του αριθμού των παιδιών, σε όλα τα τμήματα , κάνοντας την ακαδημία του Θριάμβου, την μεγαλύτερη σε αριθμό παιδιών στην πόλη μας!

Θέλουμε όμως να επισημάνουμε και ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί τον Α.Ο Θρίαμβο. Είναι το γηπεδικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας, (αλλά και όλες οι ομάδες του Χαϊδαρίου, λόγω των έργων ανακατασκευής στο γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης , και στο ΚΕΒΟΠ). Είναι απαραίτητο να βρεθεί λύση για να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα το προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα όλων των ομάδων.

Η έναρξη για το Εφηβικό τμήμα μας , θα γίνει στις 21/8/2017, ημέρα Δευτέρα , και ώρα 19:30, στα γραφεία του συλλόγου μας. Εκεί , θα γίνει η παρουσίαση του πλάνου της νέας χρονιάς.
Καλή ποδοσφαιρική σεζόν , με υγεία για όλους τους αθλητές μας .

Α.Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου