Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ατρόμητος και Απόλλων στο Περιστέρι


 Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει»
το ματς. Κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στην επανάληψη, αλλά όσο περνούσε η ώρα προσπάθησε να κρατήσει το αποτελέσμα με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Ο Απόλλων βάσει της εικόνας πήρε μια ανέλπιστη ισοπαλία. Ήταν κακός στο πρώτο μέρος, αλλά όταν δέχθηκε το γκολ έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει. Η είσοδος του Μάατσεν του έδωσε ταχύτητα στα πλάγια και στο τέλος έφτασε να διεκδικεί ακόμα και τη νίκη.


ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Στο 6’ η κεφαλιά του Νταουντα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 34’ οι Περιστεριωτες έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία.

Αρχικά το σουτ του Κιβρακίδη σταμάτησε στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Ντάουντα δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, όμως, ευστόχησαν στην πρώτη τους ευκαιρία. Η άμυνα του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο Κιβρακίδης στο 47' με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Όσο περνούσε η ώρα, όμως, ο Ατρόμητος έμενε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Απόλλωνας να είναι η μοναδική ομάδα που δημιουργούσε φάσεις στο γήπεδο.

Μάλιστα το συγκρότημα του Μάντζιου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελμπάζ, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έγραψε το τελικό 1-1.

Kίτρινες: Μανούσος, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Βασιλακάκης – Σιατραβάνης, Ντάσιος




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Ατρόμητος
(Κάναντι): Μίρκοβιτς-Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης-Μάντσον, Βασιλακάκης, Ούμπιδες (65΄ Κυριακίδης)-Μανούσος (81΄ Νάτσος), Ντιγκινί (88΄Μενσά), Ντάουντα

Απόλλων Σμύρνης
(Μάντζιος): Τσόβιτς-Ντάσιος (86΄ Ελμπάζ), Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος-Μάατσι (55΄ Αλμπάνης), Κονέ, Κοντοές, Σιατραβάνης (67΄ Μάατσεν)-Ανιέτε-Καστιγέχος

 Ο Σκουλάς ήταν άψογος χωρίς ωστόσο να έχει να διαχειριστεί κάποια δύσκολη φάση. Ο διαιτητής της Θεσσαλίας δεν επέτρεψε από την αρχή το σκληρό παιχνίδι, έβγαλε από την αρχή κάρτες, ενώ και οι βοηθοί του δεν συνάντηση προβλήματα.

φωτό: eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου