Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Δωρεά απορριμματοφόρου από το Δήμο Περιστερίου στον Δήμο των Καλαβρύτων

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα 3 Αυγούστου η δωρεά απορριμματοφόρου από το Δήμο Περιστερίου στον Δήμο των Καλαβρύτων με την παραλαβή του από τους ιθύνοντες του επαρχιακού Δήμου.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς για μια ακόμα φορά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη για την προσφορά και τόνισε πως θα ήθελε οι δύο περιοχές να συνεργαστούν και σε άλλα επίπεδα με σκοπό την από κοινού ανάπτυξή τους.

Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Όταν έχεις τη δυνατότητα και μπορείς, ασφαλώς και πρέπει να βοηθάς, Δήμους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου. Όπως είναι γνωστόν σε όλους, ο Δήμος Περιστερίου είναι ένας Δήμος με υπερεπάρκεια σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού (αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και χαμηλότερων ρύπων), μετά και από την πρόσφατη ανανέωση του στόλου καθαριότητας με τελευταίου τύπου μηχανήματα (απορριμματοφόρα, σκούπες, καλαθοφόρο και άλλα οχήματα για την αποκομιδή των απορριμμάτων).».
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την προμήθεια νέων οχημάτων από το Δήμο Περιστερίου αποφασίστηκε η δωρεά τεσσάρων παλιών απορριμματοφόρων σε δήμους της Ελλάδας που ενδιαφέρθηκαν και είχαν ανάγκη. Μαζί με τα Καλάβρυτα ακόμα τρία απορριμματοφόρα παρέλαβαν οι Δήμοι Χαϊδαρίου, Γεωργίου Καραϊσκάκη (Άρτας) και Ζαχάρως (Ηλείας).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου