Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ XAΪΔΑΡΙΟΥ


Αγαπητά μέλη της αθλητικής οικογένειας του ΑΟ Θριάμβου, φίλες και φίλοι του αθλητισμού της
πόλης μας, μία ακόμα αγωνιστική σεζόν, η 35η για τον αγαπημένο μας σύλλογο έφτασε στο τέλος της. Ο Α.Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη διαδρομή που ο σύλλογος διένυσε την αθλητική περίοδο 2016-17.

Τα τετρακόσια περίπου παιδιά των ακαδημιών του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ, τις αθλήτριες και τους αθλητές των πρώτων ομάδων, τους προπονητές τους, τους γονείς, αλλά και τους εκατοντάδες φίλους και φίλες της ομάδας μας που ήταν κοντά στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τον τ. πρόεδρο του συλλόγου μας Μιχάλη Θεοδοσιάδη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην επιτυχημένη πορεία των ομάδων μας και για την θέληση του να συνεχίσει την στήριξη τους.

Ζήσαμε όλοι ωραίες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις από τις ικανοποιητικές διακρίσεις και επιτυχίες των ομάδων μας. Και σε αυτό συνέβαλλαν όλοι, μα κυρίως οι πρωταγωνιστές αθλητές, τα παιδιά του Θριάμβου, τα δικά μας παιδιά.

Η ανδρική ομάδα του ποδοσφαίρου και η γυναικεία ομάδα του βόλεϊ τερμάτισαν δεύτερες, στην αντίστοιχη πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία που αγωνίστηκαν, φτάνοντας κυριολεκτικά μία ανάσα πριν την άνοδο, ενώ οι ακαδημίες, όπου έλαβαν μέρος πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα τόσο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, όσο και στα τουρνουά που συμμετείχαν.

Ας χαρούμε τώρα όλοι το όμορφο ελληνικό Καλοκαίρι και αμέσως μετά, έτοιμοι με γεμάτες μπαταρίες, ανανεωμένοι και δυνατοί να ξεκινήσουμε ένα ακόμα αθλητικό ταξίδι με πολλές χαρές στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ αλλά γιατί όχι σύντομα και του μπάσκετ!
Δίνουμε από τώρα το νέο ραντεβού με την ομάδα μας τον Α.Ο Θρίαμβο!
Έναρξη νέας αθλητικής σεζόν για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου: 21 Αυγούστου
Έναρξη νέας αθλητικής σεζόν για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου: 31 Ιουλίου
Έναρξη νέας αθλητικής σεζόν για τις ακαδημίες βόλεϊ: 1 Σεπτεμβρίου
Έναρξη νέας αθλητικής σεζόν για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ: 28 Αυγούστου

Οι εγγραφές για τις ακαδημίες θα γίνονται: Για το ποδόσφαιρο στα γραφεία μας (Ιερά Οδός 255) ώρες προπονήσεων και στο τηλέφωνο: 6944171229 Κώστας Ζουμπουρίδης (alphalib@hotmail.com).

Για το βόλεϊ στο 2ο κλειστό γυμναστήριο (Πίσω από τον Κωτσόβολο) ώρες προπονήσεων και στο τηλέφωνο: 6980057760 Θοδωρής Δριβαλιάρης (drivateo@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου