Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Μιχάλης Οικονομάκης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Φυλής για τα σκουπίδια της Αίγινας

O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης κατά την συνεδρίαση του
Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 14 Ιουλίου τοποθετηθηκε δίνοντας απάντηση στα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο σχετικά με την αλληλεγγύη που παρείχε ο Δήμος Φυλής στον Δήμο της Αίγινας για την αποκομιδή των απορριμμάτων που έπνιξαν το νησί. Ο Μιχάλης Οικονομάκης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Μας ζήτησε ο Δήμος της Αίγινας να συνδράμουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και στείλαμε τέσσερα απορριμματοφόρα προκείμενου να βοηθήσουμε, πράγμα το οποίο έχουμε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις που έχει ζητηθεί η συμβολή μας.

Νιώθουμε περήφανοι που μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας.
Όταν ανέλαβα το 2014 ο στόλος του Δήμου βρισκόταν σε κακή κατάσταση και λειτουργούσε με δανεικά οχήματα σε αντίθεση με το παρόν που είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας, της οποίας και έχω την ευθύνη. (Αξίζει δε να σημειωθεί πως αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα επιδεινώνουν με τραγικό τρόπο άτομα συγκεκριμένης ομάδας κατοίκων που εμπορεύονται παρανόμως τα σκουπίδια κι επιδίδονται με το πρόσχημα των "παλιατζήδων" στην εναπόθεση μπαζών και πάσης φύσεως απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης)

Στο σημείο αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους εργάτες και τις Υπηρεσίες που διατηρούν τη λειτουργικότητα του στόλου σε αυτό το επίπεδο αλλά και να καταγγείλω το γεγονός πως πριν ακόμα στείλουμε τη βοήθεια στην Αίγινα που έφυγε το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου, σύμβουλος μερίδας της Αντιπολίτευσης είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι της Κυριακής τα δυσφημιστικά σχόλια, τα οποία και κλιμακώθηκαν με παλιούς καναπέδες και πάσης φύσεως σκουπίδια που έβγαλαν διάφοροι στους δρόμους κι εν συνεχεία δημοσιεύσαν στο διαδίκτυο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Εμείς είμαστε ενάντια στην Αντιπολίτευση του καφενείου και το αποδεικνύουμε με διαρκείς αγώνες και καθημερινό έργο” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Οικονομάκης.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τη θέση του από τέτοιους είδους συμπεριφορές έσπευσε να διαχωρίσει ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Γιώργος Αβράμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου