Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

9Η ΣΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Η ΚΕΛΛΥ ΑΡΑΟΥΖΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Κέλλυ Αραούζου για την
κατάκτηση της 9ης θέσης στα 5000 μέτρα ανοιχτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.
Η Χαϊδαριώτισσα πρωταθλήτρια συνεχίζει την παράδοση των πρωταθλητών στο κολύμπι ανοιχτής θάλασσας, δίνει χαρά και κάνει περήφανο όλο το Χαϊδάρι, γεμίζει προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τη συνέχεια.
Θέλουμε να ευχηθούμε στην ίδια ότι καλύτερο, να έχει υγεία και πιστεύουμε ότι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες.
Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

  • Το ρεπορταζ
Την 9η θέση με μια πολύ καλή εμφάνιση στα 5 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης κατέκτησε η Κέλλυ Αραούζου, τερματίζοντας σε 59:28. Τη θέση αυτή μοιράστηκε με την Κία Μέλβερτον από την Αυστραλία, αφού έπεσαν μαζί στον τερματισμό.

Η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού φάνηκε πιεσμένη μετά την 26η θέση στα 10 χιλιόμετρα και αυτό φάνηκε, αφού σε όλη τη διαδρομή πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια να πλασαριστεί ψηλά, κάνοντας μάλιστα ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στην κούρσα. Το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα πήρε η Άσλει Τουίτσελ από τις ΗΠΑ με χρόνο 59:07, ενώ την ακολούθησε η Γαλλίδα Ορελί Μιγιέ, 3.50 δευτερόλεπτα πίσω της. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Άννα Μαρσέλα Κούνια από την Βραζιλία.
  •  Σύντομο βιογραφικό
Η Κέλλυ Αραούζου γεννήθηκε στο Χαϊδάρι και στο κολυμβητήριο της περιοχής, χάρη στους γονείς της, μυήθηκε στο άθλημα της κολύμβησης.
Οι διακρίσεις ήρθαν γρήγορα στην πισίνα, αλλά η συνάντησή της με τον Νίκο Γέμελο άλλαξε τη ζωή της. Η πρωταθλήτρια είχε πάντα μια «αδυναμία» στις μεγάλες αποστάσεις και ο έμπειρος προπονητής αναγνώρισε το ταλέντο της. Το 2009 άρχισε να ασχολείται με τα αγωνίσματα του ανοικτού νερού και την ίδια χρονιά κατέκτησε μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων.
Ακολούθησαν πολλά μετάλλια σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Το αγώνισμά της θεωρείται ιδιαίτερα επίπονο, αλλά χαρακτηριστικό γνώρισμα της είναι το πείσμα της. Το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο δείχνει να μεταμορφώνεται όταν μπαίνει στο νερό. Εκεί βγαίνει στην επιφάνεια ο μαχητικός χαρακτήρας της και διεκδικεί με πάθος τη νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου