Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Φορέας Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” Αυτόφωρες συλλήψεις για προσπάθεια να αποξηλωθεί σημαντικός μηχανολογικός εξοπλισμός από το Πάρκο


Tην προσπάθεια να αποξηλωθεί σημαντικός μηχανολογικός εξοπλισμός από το Πάρκο Α. Τρίτσης κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο Φορέας Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων “Αντώνης Τρίτσης”.

Η ανακοίνωσή τους:

Σήμερα 10 Απριλίου 2017, διαπιστώθηκε προσπάθεια αποξήλωσης σημαντικού μηχανολογικού εξοπλισμού από το Πάρκο Α. Τρίτσης. Η διοίκηση, ως όφειλε, παρενέβη άμεσα, ειδοποιώντας τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, οι οποίες έπραξαν τα δέοντα, προχωρώντας σε αυτόφωρες συλλήψεις.

Ενημερώνουμε ότι :
  • Ως Φορέας Διαχείρισης, ενός Πάρκου τα οποίο ανήκει στο δημόσιο και εξυπηρετεί όλο το Λεκανοπέδιο και πρωτίστως τους πολίτες της δυτικής Αθήνας, θα περιφρουρήσουμε ενεργά, με κάθε νόμιμο μέσο, την περιουσία και την έκτασή του.
  • Σε περίπτωση που αθώοι εργαζόμενοι έχουν εμπλακεί, με εντολές άλλων σε αυτό το περιστατικό, είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα διαπιστώσει η δικαιοσύνη και θα αποδώσει ευθύνες.
  • Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως η περίοδος της λεηλασίας, των καταπατήσεων, των αυθαιρεσιών έχει τελειώσει. Η διοίκηση του Πάρκου, σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, μέσω θεσμικών οργάνων και μόνο, προχωράει στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας στη διαχείριση, προστασία και ανάδειξη του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου