Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Θοδωρής Σπηλιόπουλος Επικεφαλής των ΠσΔ Χαϊδαρίου ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ..


  • Καλούμε τον κάθε αυτοδιοκητικο να πάρει θέση

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ..
Γιατί η υπάρχουσα λύση εκτός των άλλων υπηρετεί την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας .
Που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι της ,είναι πιλότος για τέτοιου είδους θετικές πολιτικές.

Η πολιτική αλητεία και να θέλει δεν μπορεί να κρυφτεί .
Υπάρχουν πολιτικά συμβόλαια νεοφιλελεύθερης κοπής που πρέπει να εκτελεστούν από αυτούς που χειροκροτούν τον Σόιμπλε και κάθε λογής υποστηρικτή τους .
Καθώς τα σχέδια ανατροπής της αριστερής παρένθεσης αποτυγχάνουν για 8η φορά , η προσπάθεια αποσταθεροποίησης μέσω του αιτήματος των εκλογών ,καθώς οι δημοσκοπήσεις βγάζουν μάτι από την αγωνία τους όχι να δείξουν την πραγματική κατάσταση αλλά να φτιάξουν " κατάσταση " αφού οι γραβάτες και οι κατσαρόλες στο Σύνταγμα απέτυχαν .

Σε αυτό το συγκεκριμμενη προσπαθεια ανατροπής της βιωσιμης και πολλά υποσχομενης πολιτικης λύσης ,αλλά και με ορατά τα πρώτα θετικά βήματα ανάκαμψης του Πάρκου Τρίτση δεν θα καθήσουμε με σταυρωμενα χέρια .

Καλούμε τον κάθε αυτοδιοκητικο να πάρει θέση .

Εμείς τον Δήμο Χαϊδαρίου και τον ΑΣΔΑ στον οποίο συμμετέχουμε στο Διοικητικό συμβούλιο την αντιπεριφερεια Δυτικής Αθήνας ,δηλαδή όλα τα στελέχη που έχουν αναφορά στην Δυτική Αθήνα
ολους τους βουλευτές του δημοκρατικού τοξου της Δυτικής Αθήνας .

Η υπόθεση θα γυρίσει μπούμερανγκ στον εμπνευστες αυτής της προσπάθειας ανατροπής που χρησιμοποιουν το θέμα για να πάρουν πόντους στη διαφαινόμενη κρίση ηγεσίας που απ ότι φαίνεται αρχίζει να εκδηλώνεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο μπλογκ των προθυμων για ανασύσταση της παρέας του Σαμαροβενιζελισμου.


  • Θοδωρής Σπηλιόπουλος 
  • Επικεφαλής των ΠσΔ Χαϊδαρίου .
  • Μέλος του Διοικητικού.Σ.του ΑΣΔΑ.
  • Μέλος του Διοικητικού Σ.του ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου