Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ετοιμάζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση του Αστυνομικού τμήματος Καματερού


Όχι στην απομάκρυνση του Αστυνομικού τμήματος Καματερού λένε οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Τα σενάρια περί κατάργησης του αστυνομικού τμήματος στο Καματερό, την ίδια ώρα που διογκώνεται η ανησυχία με αφορμή το τελευταίο, αιματηρό περιστατικό με τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ My Market στη λεωφόρο Φυλής κινητοποιούν τους πάντες!
Κάτοικοι και δημοτική αρχή θα πραγματοποιήσουν την πρώτη, μεγάλη τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη, 16 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί, κλείνοντας συμβολικά το δρόμο στη λεωφόρο Φυλής, στο ύψος του αστυνομικού τμήματος Καματερού. 

Όπως επισημαίνουν «η δημόσια τάξη και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας θέματα για τους πολίτες του Καματερού» ενώ διερωτώνται αν οι επιτελείς του Υπουργείου, «που θέλουν να επαναλάβουν την αποτυχημένη προσπάθεια αναβίωσης των Πολυδύναμων Αστυνομικών Τμημάτων, μετά τα δραματικά γεγονότα που έγιναν στην πόλη, αισθάνονται ευτυχείς για τη σχεδιαζόμενη κατάργηση του αστυνομικού τμήματος».

Κατηγορηματικός είναι και ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης που προτρέπει τους κατοίκους να συμμετάσχουν ομαδικά στη συγκέντρωση της Πέμπτης. 
«Λέμε όχι στην απομάκρυνση του αστυνομικού τμήματος από το Καματερό, Απαιτούμε η πόλη να παραμείνει ασφαλής για μας και τα παιδιά μας. Στέλνουμε δυναμικό μήνυμα με την παρουσία μας στη συγκέντρωση» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου