Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Δήμος Χαϊδαρίου - Τουρνουά 3Χ3 basket για αγόρια κα ικορίτσια 8 έως 18 ετών


Πρόσκληση από το Δήμο Χαϊδαρίου
Πάρε μέρος στο Τουρνουά 3Χ3, παίξε με την παρέα σου και πού ξέρεις?Μπορεί να είσαι εσύ ένας από
τους μεγάλους νικητές!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης “Ε.Ο.Κ.” και ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τις ενώσεις, τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, διοργανώνουν το ετήσιο αθλητικό Τουρνουά 3X3 17 & 18 Μαρτίου .
Για σένα που διψάς για basket, το Τουρνουά 3X3 είναι η δική σου ευκαιρία για να παίξεις και να ευχαριστηθείς basket μαζί με τους φίλους σου, στο δικό σου γήπεδο, στο δρόμο και όπου μπορεί να στηθεί μία μπασκέτα. Γιατί σε αυτό το Τουρνουά παίζεις όπως έχεις μάθει, με τους φίλους σου μόνο και με τους δικούς σου κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ - νοκ άουτ.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σ ’αυτή τη γιορτή του basket. Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το basket θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά.
Αν λοιπόν λατρεύεις το basket, είσαι αγόρι ή κορίτσι 8 έως 18 ετών, λάβε μέρος με την ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με την ομάδα της παρέας σου στο Τουρνουά 3X3.
ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
• Δημαρχείο Χαϊδαρίου Στρ. Καραϊσκάκη 138 ΤΗΛ.: 2132047241
• Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου Γ΄ Σεπτεμβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου ΤΗΛ.: 210-5812518
• Δημοτικό κολυμβητήριο Λ. Αθηνών & Αγ. Στρ. Χαϊδαρίου ΤΗΛ.: 2105822240
• ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr
ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/νση Νεολαίας, Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών
Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου