Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Σχετικά με τη προσπάθεια τρομοκράτησης αιρετών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας - Ανακοίνωση από τη Δημοτική Παράταξη Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη»


Τις τελευταίες εβδομάδες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας βρίσκεται, για ακόμα μία φορά, αντιμέτωπη με τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία από ομάδα ατόμων καθοδηγούμενη από οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα.

Με αφορμή του θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ, η συγκεκριμένη ομάδα έχει επιδοθεί ξανά σε ένα νέο γύρο απειλών, εκβιασμών και τρομοκράτησης των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Δύναμη Πολιτών», αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Βανδαλισμοί δημοτικών κτιρίων, τραμπουκισμοί, απειλές κατά της ζωής, υβριστικές αλλά και σωματικές επιθέσεις (όπως αυτή κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Πάνου) είναι πράξεις φασιστικές που παραπέμπουν σε παρακρατικές μεθόδους του σκοτεινού παρελθόντος και υπονομεύουν ευθέως τη δημοκρατία.

Η Δημοτική Παράταξη Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη» καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη βίας και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τους δημοτικούς συμβούλους της «Δύναμης Πολιτών», το Δήμαρχο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο και κάθε δημοκράτη πολίτη.

Η υπεράσπιση της δημοκρατίας και του δημοσίου συμφέροντος είναι καθήκον όλων μας.

Ίλιον, 16/03/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου