Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ, ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΓΕΛ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ


 Το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου επικράτησε άνετα με σκορ 4-1 στο γήπεδο Κερατσινίου, όπου και αντιμετώπισε
το 2ο Λύκειο Ρέντη.

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους σχολείου, όχι μόνο γιατί με τη νίκη τους θα συνεχίσουν τη διεκδίκηση του σχολικού πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για το αγωνιστικό τους ήθος, την ποιότητα του ποδοσφαίρου που «έβγαλαν» στο γήπεδο, συγχαίρει τους συμμαθητές τους για τη θερμή υποστήριξη που έδειξαν στην ομάδα, το Διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Πανταγιά και τους καθηγητές για τη δουλειά που έκαναν και ιδιαίτερα το Γιώργο Νούτση προπονητή της ομάδας που αφιέρωσε κόπο και χρόνο για να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα προσέφερε θεαματικές στιγμές, τόσο με τα γκολ που πέτυχε, όσο και με τις προσπάθειες να κυκλοφορήσει την μπάλα, να δημιουργήσει φάσεις.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καραγιάννης. 


Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες, στον προπονητή και ευχήθηκε καλή επιτυχία για τους επόμενους σημαντικούς αγώνες.
Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου