Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Οι συνταγές της γιαγιάς Κανέλας» στο Δήμο Περιστερίου




Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, στις 18:30 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Καλλιόπης (Πόπης) Γιαννάκου, «Οι συνταγές της γιαγιάς Κανέλας», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και νήσων.
Η εκδήλωση για τη παρουσίαση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου δημαρχείου.
Μαζί με το παιδικό παραμύθι θα παρουσιαστεί και η  ποιητική συλλογή του Αλέξανδρου Λεωνίδη με τίτλο «Ικεσίες». 
  • Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Channel κ.Ζήνα Κουτσελίνη.

Ομιλητές θα είναι: Ο πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Περιστερίου κ. Μαρία Τσιώτα, η καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας στις Ουρσουλίνες κ. Βίκυ Λιμνιάτη, ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Sigma security κ. Κώστας Ευαγγελάκης, οι συγγραφείς Καλλιόπη (Πόπη) Γιαννάκου και ο Αλέξανδρος Λεωνίδης, ενώ θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Περιστερίου κ.Ανδρέας Παχατουρίδης.
  • Στην εκδήλωση θα παίξει μουσική μια καταπληκτική μπάντα jazz, με τους Δημήτρη Κορίλλη στο τραγούδι, Jimmy Simos στο σαξόφωνο και ο εξαιρετικός σολίστας Νικόλαος Αναδόλης στο πιάνο.


Θ’ακολουθήσουν, μπουφές και μουσική με τραγούδια από την jazz μπάντα. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6945312433. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου