Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Τρόφιμα και παιχνίδια από την Κοινωνική Αλληλεγγύη Αγίας Βαρβάρας

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη Αγίας Βαρβάρας με πρωτοβουλία των μελών της συγκέντρωσε τρόφιμα και παιχνίδια για να διατεθούν μέσω του Δήμου στις ευάλωτες οικογένειες της πόλης.
Τα παιχνίδια και τα τρόφιμα παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη κλιμάκιο της δομής, αποτελούμενο από την κ. Τασούλα Πετράκου, την κ. Εύη Γεωργιαννάκη και την κ. Νούλη Κωστολιά.

  • Τα μέλη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανέφεραν ότι αυτή τους η πρωτοβουλία είναι μια ελάχιστη συνεισφορά για τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας ενόψει των εορταστικών ημερών και ότι η δράση τους για τη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας θα συνεχιστεί με προσφορά βοηθείας και για άλλες βασικές ανάγκες διαβίωσής τους. 
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής για αυτή την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι το παράδειγμά τους αξίζει να βρίσκει όλο και περισσότερους μιμητές ώστε Δήμος και εθελοντές να συμβάλλουν όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των βασικών βιοτικών αναγκών συμπολιτών μας που λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης αδυνατούν να τις εξασφαλίσουν οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου