Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε παρά τις αντιδράσεις το μνημόσυνο του Έκτορα Γιαλοψού στο κοιμητήριο της Πετρούπολης

 Παρά τις δηλώσεις της  δημοτικής αρχής Πετρούπολης πως είναι ανεπιθύμητοι τονίζοντας μάλιστα
πως: "Είναι πρόκληση για το λαό της Πετρούπολης η παρουσία των φασιστών εγκληματίων της Χρυσής Αυγής που δε διστάζουν να καπηλεύονται νεκρούς για να κρύψουν το ναζιστικό τους προσωπείο"  ΕΔΩ Η Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε μνημόσυνο προς Τιμήν του πεσόντα εν ώρα καθήκοντος, Σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού, στο κοιμητήριο της Πετρούπολης.

  • Η ανακοίνωση της Χ.Α. 
"Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια χρονιά πιστή στο ιερό της καθήκον να τιμά του ήρωες που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας, στο μνημόσυνο που πραγματοποίησε η Τ.Ο. Δυτικής Αττικής προς Τιμήν του Ήρωα Σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού, στο κοιμητήριο της Πετρούπολης.
Το παρόν έδωσαν πλήθος κόσμου, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καθώς και οι Βουλευτές του Κινήματος Γεώργιος Γερμένης, Ελένη Ζαρούλια και Ηλίας Παναγιώταρος. Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.
Στεφάνι κατέθεσαν οι Συμμαθητές του Έκτορα Γιαλοψού και εκ μέρους του Γενικού Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, ο συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής.
Η οικογένεια του Έκτορα Γιαλοψού μας υποδέχθηκε και μας αγκάλιασε, καθώς γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια παλεύει να αναδείξει την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και να δικαιώσει τις οικογένειες των τριών Ηρώων.
Να σημειώσουμε ότι λίγο πιο κάτω από το Κοιμητήριο της Πετρούπολης έκαναν συγκέντρωση κατά της τέλεσης του Μνημοσύνου καμιά δεκαριά παρακρατικοί του ΚΚΕ και της Ανταρcia φρουρούμενοι από τρεις διμοιρίες των Ματ, το προηγούμενο βράδυ βανδάλισαν την είσοδο του Κοιμητηρίου γράφοντας τα εμετικά τους συνθήματα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου