Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Περιστερίου

  • Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Περιστεριώτη Ολυμπιονίκη ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ 


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2016, στο πολιτιστικό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, παράλληλα με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιου Αυγερινού, και στον Περιστεριώτη Ολυμπιονίκη των Παραολυμπιακών αγώνων ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ. 
Επίσης παρασημοφορήθηκαν για τη συνεχόμενη αργαστή συνεργασία τους ο Αρχηγός Σαμαρειτών Αθήνας κ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ, το Μέλος ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ κ. ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ, και το μέλος του Περιφερειακού κ. ΜΑΡΙΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ για την συμμετοχή της σε όλες τις δράσεις του Τμήματος και στο Λαικό Αγώνα Δρόμου Αθήνας. 
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτα μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή του κοινού ήταν πολυπληθέστατη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Δήμαρχο Περιστερίου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ, ο εκπρόσωπος της Ι.Μητρόπολης Περιστερίου Πατέρας Επιφάνειος, η Πρόεδρος του Περιφ. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηλιούπολης κ. Γ. Συνοδινού, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πειραιά κ. Ε.Δρύ, , η κ. Μ.Σταμάτη Συντονίστρια του Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ., ο κ. Ηρακλής Μαρκουίζος Αρχηγός του Τμήματος Αθήνας Σαμαρειτών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθανάσιος Βούρδας, το Μέλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Ν.Δαγλαρτζής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ κ. Γεώργιος Θωμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μ.Τσιώτα, κ. Ξένια Κορόγιαννη, κ. Π.Λύκος, κ. Τ.Θεοδωράκος, κ. Β.Μπέτσης, ο Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου κ. Β.Λώλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Π.Παναγιωτόπουλος, , κ. Τ.Καλιάφας, κ. Μ.Αεράκη, κ. Σ.Παπαδόπουλος, κ. Φ.Κουγιουμτζής, κ. Κ.Τσερούλα, κ. Η.Κυρίτσης, κ. Γ.Αυγουστίδης, κ.Α. Αιβάζογλου, οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ. Τ.Πίτα, κ.Τ.Πατσιώτης, κ. E.Γαλάνη, κ. Γ.Κυριακούλιας, κ. Γ.Βανικιώτης, κ. Χ.Πανάγος, κ. Κ.Γεννάδιος, , ο Πρόεδρος Ηπειρωτών κ. Ζ.Κόντης, η Προισταμένη ΠΕΔΥ Περιστερίου κ.Β.Αρσενοπούλου, ο Πρόεδρος ΕΟΠΠ κ. Α.Χατζηπαναγιώτου, εκπρόσωπος του ΚΙΠΟΔΑ κ. Π.Μαργαρώνης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» κ. Π.Καριώτης, η Αναπληρώτρια Δ/ντρια Νοσηλευτικής Σχολής ΕΕΣ κ. Κ.Χάλαρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΜΠΟΡΩ» κ. Ε.Δημητριάδης, ο εκπρόσωπος των Πολυήμερων Εκδρομών 3 ο ΚΕΦΙ κ. Μ.Κριτής, η πρώην Περιφ. Σύμβουλος κ. Ι.Πανταλάκη, η εκπρόσωπος της Επιτροπής Εθελοντών ΚΑΑΠ Βούλας κ. Μ.Πάσχου, η Πρόεδρος των Κρητών Περιστερίου κ.Β.Λιλυμπάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 28 ου Δημ. Σχολείου κ. Γ.Κατσιμάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ» κ. Κ.Ανδριανόπουλος, η εκπρόσωπος της εφημερίδας «Ελεύθερος Διάλογος» κ. Χ.Αντωνάτου, η εκπρόσωπος της εφημερίδας «Αναγέννηση» κ. Β.Αλεξανδροπούλου, πλήθος Εθελοντών και φίλων του ΕΕΣ. Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους, τους Εθελοντές μας και ιδιαίτερα τον σύλλογο «ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ» και τον Πρόεδρο κ. Κώστα Ανδριανόπουλο, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Περιστερίου και ιδιαίτερα τον χωράρχη ΣΤΑΘΗ ΠΟΛΥΖΟ, την καλλιτεχνική ομάδα του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών (ΜΑΣΧΑ) Περιστερίου και ιδιαίτερα την κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ για την εκπληκτική χορευτική παρουσία τους, τον Πολιτιστικό Σύλλογο από την Ουκρανία «ΤΡΕΜΒΙΤΑ» και ιδιαίτερα την κ. ALLA LOBACH που με την παρουσία τους έδωσαν μια διαφορετική νότα στην εκδήλωσή μας. Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τα Ζαχαροπλαστεία «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» για την υπέροχη πίτα που μας προσέφεραν και την κ. Ε.Μπουδρονικόλα για το υπέροχο βίντεο που μας ετοίμασε. 

Ο Πρόεδρος                               Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων 
 ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗ-ΚΑΤΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου