Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ των οδών Αγίας Παρασκευής και Κορυτσάς

Κάτοικοι της γειτονιάς στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Κορυτσάς καταγγέλλουν πως
η δημοτική αρχή και ο ίδιος ο κ. δήμαρχος προσωπικά έχουν αγνοήσει προκλητικά πολλαπλές εκκλήσεις τους εδώ και μήνες για την αναγκαία επισκευή του πεζοδρομίου που είχε υποστεί σοβαρή ζημιά από όχημα.


  • Το κόστος της επισκευής είναι ΑΣΗΜΑΝΤΟ μπροστά στα εκατονταχίλιαρα δημόσιου δημοτικού και κοινοτικού χρήματος που η δημοτική μας αρχή σκορπάει σαν πετσετάκια για φαραωνικά ανούσια φαντεζί «έργα» που εξυπηρετούν κερδοσκοπικά συμφέροντα «ημετέρων» και όχι την πλειοψηφία των κατοίκων. 
Ερωτάται η δημοτική μας αρχή : θα ασχοληθεί επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα ποιότητας ζωής στις γειτονιές, με τα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, με τα πεζοδρόμια και τα οδοστρώματα ή θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί μονομερώς κακόγουστες φιέστες και αναπλάσεις δημοσίων χώρων τους οποίους κατόπιν παραχωρεί σε «ημέτερους» ιδιώτες αντί πινακίου φακής όπως πρόσφατα με το σκάνδαλο της πρώην 1ης Παιδικής Χαράς ?

  • Θα αντιληφθεί επιτέλους πως στις Περιστεριώτικες γειτονιές μένουν ΚΑΤΟΙΚΟΙ και πως οι γειτονιές δεν είναι «πίστες διασκέδασης» για «πελάτες από όλη την Αθήνα» όπως η ίδια η δημοτική αρχή αρέσκεται συνεχώς να διαφημίζει προς δόξαν την «κονόμας» συγκεκριμένων επιχειρηματιών της νύχτας;
 Την συγκεκριμένη ζημιά άλλωστε ένας τέτοιος «πελάτης από την λοιπή Αθήνα» την προκάλεσε, και είναι προμήνυμα για το τι πρόκειται να συμβεί στους κατοίκους της Σοφοκλή Βενιζέλου και της Βάρναλη, που έρχεται η … σειρά τους μετά από αυτά που επί χρόνια τραβάνε οι κάτοικοι στο Μπουρνάζι και στην Βεάκη.
  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής. ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ για την εξέλιξη του θέματος στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, Δελτίο Τύπου, 23-12-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου