Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Στα 64 έφυγε ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Σαγιάκος



Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Σαγιάκος.

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε σήμερα, στις 13.30, στην Ευαγγελίστρια και η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο Περιστερίου.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν τα χρήματα στη μνήμη του, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», στην ενορία του χωριού του, Καλού στην Αρεόπολη, και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ο Νίκος Σαγιάκος ήταν δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, και είχε ιδρύσει καταστήματα υποδημάτων στο Περιστέρι, τον Πειραιά και την Αθήνα. Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα και είχε αποκτήσει δύο κόρες, την Ουρανία, η οποία είναι δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου και διακεκριμένη νομικός, και την Ελένη, απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές επίσης στο εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις της οικογένειας.

Ο Νίκος Σαγιάκος γεννήθηκε το έτος 1952, στο χωριό «του Καλού» του Πύργου Δυρού Λακωνίας.

Τελείωσε το δημοτικό στο χωριό και ερχόμενος να εγκατασταθεί στην Αθήνα το 1965, τελείωσε τις τρεις τάξεις του νυχτερινού γυμνασίου της Ιονίδιου Σχολής του Πειραιά.

Γεννήθηκε και έζησε στη Μάνη μέχρι και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του, άφησε το χωριό αρκετά νωρίς προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα και να αποκατασταθεί επαγγελματικά. Η αγάπη του και η όρεξη για δουλειά, το θάρρος και η τόλμη που τον διέκρινε αποτέλεσαν τα όπλα του σε κάθε είδους δυσκολία που εμφανιζόταν μπροστά του.

Έχει δημιουργήσει 11 καταστήματα λιανικής πώλησης, από τα οποία πέντε είναι ιδιόκτητα, σε έξι διαφορετικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, μεταξύ αυτών και στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου