Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Πετρούπολης - Ευχαριστήρια επιστολή στους εθελοντές αιμοδότες


Ο Δήμος Πετρούπολης, θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν αίμα, όσο και αυτούς που δεν μπόρεσαν να δώσουν. 
  • Η ανταπόκριση που επιδεικνύετε στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, που αυτή τη φορά έγινε στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, είναι συγκινητική. 
Επίσης, ευχαριστούμε το προσωπικό της Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ''Ερυθρός Σταυρός'' για την άψογη συνεργασία, την αγάπη και την ενημέρωση που
παρείχαν προς τους αιμοδότες.
  • Με την ελπίδα πως, σε επόμενες αιμοδοσίες θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση εθελοντών και η παρουσία και υποστήριξή σας προς την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Δήμου θα είναι διαρκής, σας δηλώνουμε την ευαρέσκεια μας και σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχία. Ευχόμεθα να διακρίνεστε πάντα από παρόμοιες πράξεις βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.
Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα την ημέρα αυτή και επιθυμούν (να δώσουν), μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ''Ερυθρός Σταυρός'' καθημερινά και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος του Δήμου Πετρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου