Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ της Πετρούπολης 2016


Ξεκίνησαν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, οι εργασίες για τον πλήρη καθαρισμό των φρεατίων και σχαρών υδροσυλλογής στους δρόμους της Πετρούπολης.
  • Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν την απόφραξη, απόσμηση και καθαρισμό των φρεατίων, όπως επίσης και τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους για την μυοκτονία και εξόντωση ερπόντων εντόμων.
Η εκπόνηση των εργασιών επιτυγχάνεται στα πλαίσια των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης “Δαπάνες Καθαρισμού φρεατίων 2016”, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πετρούπολης, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 11.994,00 ευρώ.
  • Η διαδικασία ξεκίνησε από την λεωφόρο Πετρουπόλεως. Προτεραιότητα δίνεται στα φρεάτια των κεντρικών οδών και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εργασίες καθαρισμού σε νευραλγικά -από πλευράς πλημμυρών- σημεία και δρόμους της πόλης.
Οι προαναφερθείσες εργασίες, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και τον επιφανειακό καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής, γίνονται στα πλαίσια της έγκαιρης προετοιμασίας του Δήμου Πετρούπολης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των δυσμενών συνεπειών σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. 
  • Κατά συνέπεια, εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή (π.χ. κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων), σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου