Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Σταύρος Τασιόπουλος: Το Δημοτικό Συμβούλιο του Αιγάλεω χαρακτηρίζεται από διαχειριστική νοοτροπία με σχεδόν πλήρη απουσία δημιουργικότητας και ουσιαστικής επίλυσης των προβλημάτων

 Ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω Σταύρος Τασιόπουλος με αφορμή τα 2 χρόνια του ως Δημοτικός Σύμβουλος ανακοίνωσε του στο διαδίκτυο τα εξής:

"Δύο χρόνια πριν ορκίστηκα ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου που γεννήθηκα, πήγα σχολείο, και
διαμένω, του Αιγάλεω.
Ο λόγος που ήμουν υποψήφιος ήταν γιατί πιστεύω στην διαμόρφωση των πολιτικών από τους πολίτες, με τις δυνατότητες της επιστήμης, της γνώσης και της εμπειρίας με ευθύνη και όραμα για καλύτερη διαβίωση για όλους.
  • Σήμερα δύο χρόνια μετά με βάση τα όσα έχουν συμβεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορώ να πω ότι οι αξίες και οι αντιλήψεις που με οδήγησαν στην εκλογή, αποτελούν κοινή πεποίθηση μόνο για ελάχιστους συναδέλφους. Ενώ η άσκηση της διοίκησης από τον Δήμαρχο και την ομάδα του, χαρακτηρίζεται από έντονη διαχειριστική νοοτροπία με σχεδόν πλήρη απουσία δημιουργικότητας και ουσιαστικής επίλυσης των προβλημάτων, με την αντιπολίτευση να κινείται σε παρόμοια κατεύθυνση.
Περαιτέρω αντί της ουσιαστικής συζήτησης για την επίτευξη λύσεων στην καθημερινότητα των πολιτών, έχει επιλεγεί η μονότονη έκφραση και η μονομέρεια την ώρα που υπάρχουν δυνατότητες για ουσιαστικές αλλαγές.
  • Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η συμμετοχή μου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με αιτιολογημένες παρεμβάσεις και προτάσεις, εξάλλου για αυτό πλέον εδώ και αρκετό καιρό είμαι Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Διότι με ενδιαφέρει το συμφέρον όλων των πολιτών και της πόλης του Αιγάλεω και όχι η ''φιλία'' όσων έχουν επιλέξει να έχουν κλειστές αντιλήψεις διαχειριζόμενοι απλά το χρόνο μιας αυτοδιοικητικής θητείας.
Τα προβλήματα απαιτούν λύσεις, για αυτό εκλεγήκαμε και φέρουμε την ευθύνη να κάνουμε ό,τι καλύτερο και όχι να είμαστε ''φίλοι'' για το καλό της παράταξης διότι τότε το Αιγάλεω δεν θα έχει καλά αποτελέσματα.
  • Εξάλλου οι πολίτες χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα.
Για αυτό λοιπόν, συνεχίζουμε για το Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου