Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Προκήρυξη για την κάλυψη 16 θέσεων καθηγητών φυσικής αγωγής για την περίοδο 2016-2017

∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
(∆Η.Κ.Ε.Α.Β.)
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 22/9/2016 Α.Π 7645

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού
∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου (Ι.∆.Ο.Χ.) µε ωριαία αποζηµίωση (ωροµίσθιο).
Η Δηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας (Δ.Η.Κ.Ε.Α.Β.) που εδρεύει στο Δήµο Αγίας Βαρβάρας, οδός Σίφνου και
Αγίου Γεωργίου, έχοντας υπόψη:
1. Την µε αριθµό 55/2016 απόφαση του Διοικητικού Συµβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.
2. Τηv Κ.ΥΑ µε αριθµό ΥΠΠΟΑ/Γ∆ΥΑ/∆ΑΟΠΑΑΕΥ∆Σ/ΤΣΠΕΠΑΟ/285872/20410/1959/1420.
3. Τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν. 4151/2013.
4. Τις διατάξεις του άρθρου 9 του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ 1774/17-6-2016 ΤΕΥΧΟΣ Β) .
5. Την µε αριθ. ΥΠΠΟΑ/Γ∆ΥΑ/∆ΑΟΠΑΑΕΥ∆Σ/ΤΣΠΕΠΑΟ/ 187200/13385/1259/891 (ΦΕΚ 1774/17-6-2016 ΤΕΥΧΟΣ Β΄) απόφαση που αφορά στην έγκριση του «Οργανωτικού Πλαισίου των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους».
6. Την υποβολή προτάσεων της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας σχετικά µε την υλοποίηση του ολοκληρωµένου Προγράµµατος Άθλησης για Όλους περιόδου 2016-2017.
Ανακοινώνει
(1) ότι προκειµένου να υλοποιήσει τα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού κατά την περίοδο 2016-2017 σε συνεργασία µε τη Γενική Γραµµατεία Αθλητισµού, προτίθεται να προσλάβει δεκαέξι (16) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε ωριαία αποζηµίωση διάρκειας έως 8 µήνες και συγκεκριµένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων



Η µοριοδότηση κάθε καθηγητή Φυσικής Αγωγής θα γίνεται για µία µόνο ειδικότητα.
Σε περίπτωση που θα προκύψουν ανάγκες και σε τµήµατα άλλης ειδικότητας τότε θα δίνεται η δυνατότητα ο υποψήφιος να συµµετάσχει και σε αυτά.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής της ηµεδαπής ή αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, . Εάν το πτυχίο αποκτήθηκε στην αλλοδαπή απαιτείται αντίγραφο πράξης του ∆ΙΚΑΤΣΑ ή του πιστοποιητικού αναγνώρισης του ∆ΟΑΤΑΠ
2. Να έχουν τα προσόντα πρόσληψης και να µην έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 22 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική απαγόρευση).
∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόµενοι Π.Φ.Α που επιθυµούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης, η
οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από:
(2) Βιογραφικό σηµείωµα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ
(µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης), στην επιµόρφωση µέσω σεµιναρίων, στην απόκτηση άλλου
πτυχίου ή µεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
(3) Αίτηση στην οποία δηλώνουν:
i. εάν εργάστηκαν την προηγούµενη περίοδο στα προγράµµατα, σε ποιό πρόγραµµα, σε ποιο δήµο ή άλλο φορέα και εάν επιθυµούν να εργαστούν µε τις ίδιες προϋποθέσεις.
ii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποια προγράµµατα επιθυµούν να εργαστούν
iii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποιο δήµο ή άλλο φορέα επιθυµούν να εργαστούν.
Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 και η ανακρίβεια των δηλουµένων επιφέρει τις προβλεπόµενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και µέτρα.
(3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σηµείωµα είναι αληθή.
(4) Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώµατος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Εάν το πτυχίο αποκτήθηκε στην αλλοδαπή απαιτείται αντίγραφο πράξης του ∆ΙΚΑΤΣΑ ή του πιστοποιητικού αναγνώρισης του ∆ΟΑΤΑΠ.
(5) Φωτοτυπία της αστυνοµικής ταυτότητας.
(6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(7) Βεβαίωση του ∆ήµου περί µόνιµης κατοικίας.
(8) Βεβαίωση του ΟΑΕ∆ ότι είναι άνεργος.
(9) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία : Βεβαίωση Φορέα όπου θα αναγράφεται µόνο η προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης), βεβαίωση ΓΓΑ όπου θα αναγράφεται η προϋπηρεσία στα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού της ΓΓΑ (µήνες απασχόλησης-µηνιαίες ώρες απασχόλησης). Μόνο οι παραπάνω βεβαιώσεις θα λαµβάνονται υπόψη για τον υπολογισµό των µορίων προϋπηρεσίας.
(10) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου , του τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, του γονέα
µονογονεϊκής οικογένειας, σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.
Κριτήρια Επιλογής - Καθορισµός της σειράς κατάταξης των υποψηφίων
Βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία. Η ανεργία αποδεικνύεται µε σχετική βεβαίωση από το αρµόδιο γραφείο του ΟΑΕ∆ .
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθµός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία), προκειµένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των Π.Α.γ.Ο., ο φορέας δύναται να προσλάβει Π.Φ.Α οι οποίοι δεν είναι άνεργοι.
Η πρόσληψη αυτών γίνεται µε βάση την κατάταξη τους σε πίνακα σύµφωνα µε τη µοριοδότηση που περιγράφεται παρακάτω. ]ς εκ τούτου, συντάσσονται πίνακες υποψηφίων µη λαµβάνοντας υπόψη τον περιορισµό της ανεργίας και στη συνέχεια και της εντοπιότητας. Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που έχουν το ανωτέρω κριτήριο καθορίζεται µε βάση τα ακόλουθα κριτήρια:
Τυπικά Προσόντα
Βασικό Πτυχίο: Βαθµός Πτυχίου (οι µονάδες του βαθµού του τίτλου σπουδών µε δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται µε τον αριθµό 0,1). Εάν το πτυχίο αποκτήθηκε στην αλλοδαπή απαιτείται αντίγραφο πράξης του ∆ΙΚΑΤΣΑ ή του πιστοποιητικού αναγνώρισης του ∆ΟΑΤΑΠ,για την βαθµολογική αντιστοιχία.
Μεταπτυχιακοί Τίτλοι
Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master): 0,5 µονάδες.
∆ιδακτορικό: 1 µονάδα.
Επισήµανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθµολογικά από τις δύο κατηγορίες µεταπτυχιακών τίτλων (εφόσον κατατεθούν και οι δύο) και ενός µόνο από την ίδια κατηγορία αυτών. Αποκλείεται η αθροιστική βαθµολόγηση τους.
Εµπειρία
Υπολογίζεται µόνο η εµπειρία στα Π.Α.γ.Ο
Ο υποψήφιος λαµβάνει µονάδες από την εµπειρία µε ανώτατο όριο τους πενήντα (50) µήνες.
Για κάθε µήνα αποδεδειγµένης απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο. µε µηνιαίο σύνολο ωρών έως 120, οι µονάδες που λαµβάνονται υπολογίζονται ως εξής:
αρ. µηνών Χ ώρες απασχόλησης το µήνα Χ 0,08 µονάδες / 120.
Προϋπηρεσία στο φορέα (έως 20 µήνες) Χ 0,05 µονάδες. Υπολογίζονται έως 20 µήνες από τους τελευταίους 24
Η βαθµολόγηση γίνεται αθροιστικά.
Λοιπά βαθµολογούµενα κριτήρια
Πολυτεκνία
Ο πολύτεκνος υποψήφιος βαθµολογείται µε 2 µονάδες. Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας βαθµολογείται µε 0,5 µονάδες. Ανήλικα τέκνα
Ο υποψήφιος βαθµολογείται 0,3 µονάδες για καθένα από τα δύο (2) πρώτα ανήλικα τέκνα του και 0,5 µονάδες για το τρίτο ανήλικο τέκνο.
Γονέας µονογονεϊκής οικογένειας (άρθρο 29 παρ. 6 ν.3838/2010).
Ο γονέας µονογονεϊκής οικογένειας βαθµολογείται µε (0,3) µονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του εφόσον έχει τη γονική µέριµνα.
Επισήµανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθµολογικά από τις παραπάνω ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθµολόγηση των παραπάνω κριτηρίων.
Λοιπά απαιτούµενα προσόντα
Στην περίπτωση που απαιτούνται από την ανακοίνωση και άλλα (τυπικά ή / και τυχόν πρόσθετα) προσόντα αυτά βαθµολογούνται ως εξής: Κύρια κατηγορία ειδίκευσης 1 µονάδα. ∆ευτερεύουσα κατηγορία ειδίκευσης 0,5 µονάδες.
Στην περίπτωση που απαιτείται εξειδίκευση σε κατηγορία που δεν προβλέπεται στο πρόγραµµα σπουδών του αντίστοιχου τµήµατος των Α.Ε.Ι., λαµβάνονται υπόψη βεβαιώσεις σπουδών ή εκπαιδευτικών σεµιναρίων ή επιµορφώσεων στο συγκεκριµένο αντικείµενο της ανακοίνωσης.
Σηµείωση: Σε περίπτωση ισοβαθµίας λαµβάνονται υπόψη πρόσθετα προσόντα όπως ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα (σε περίπτωση που έχει προϋπηρεσία στον οικείο φορέα και στο συγκεκριµένο πρόγραµµα).
Για τα προγράµµατα που αφορούν σε άτοµα µε αναπηρίες, καταρτίζεται ξεχωριστή κατάσταση υποψηφίων, στην οποία συµπεριλαµβάνονται όσοι έχουν την αντίστοιχη ειδίκευση.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α. µε τη συγκεκριµένη ειδίκευση, δύναται να προσληφθούν Π.Φ.Α. µε προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριµένο πρόγραµµα.
Στις περιπτώσεις που από τη φύση και τις ιδιαιτερότητες του προγράµµατος, σύµφωνα µε την κρίση του φορέα και την απαραίτητη σύµφωνη γνώµη της Γ.Γ.Α., απαιτείται Π.Φ.Α. µε συγκεκριµένη ειδίκευση ή εµπειρία, που προβλέπεται στην προκήρυξη, προσλαµβάνεται Π.Φ.Α. που έχει τα απαραίτητα προσόντα.
Για ποσοστό 20% των θέσεων που προκηρύσσει ο φορέας δεν προσµετρούνται µόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο, εφόσον το σύνολο των θέσεων που προκηρύσσονται είναι τουλάχιστον 10. Για το ποσοστό του 20% των θέσεων ο φορέας υποχρεούται να καταρτίσει ξεχωριστό πίνακα κατάταξης των υποψηφίων µη προσµετρώντας τα µόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο. όλων των υποψηφίων.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στα γραφεία της Δηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου , στο ∆ηµαρχείο Αγίας Βαρβάρας, Αριστοµένους 8, στην Ιστοσελίδα του ∆ήµου Αγίας Βαρβάρας (www.agiavarvara.gr) ενώ η δηµοσίευση της παρούσας γίνεται σε δύο ηµερήσιες εφηµερίδες.
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιµες ηµέρες και από ώρα 10.00 έως 14.00, στα γραφεία της Δηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου, εντός δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών, από την εποµένη δηµοσίευσης της παρούσας.
Γίνεται η κατάρτιση πινάκων σειράς προτεραιότητας και η ανάρτησή τους στα γραφεία της Δηµοτικής Κοινωφελούς
Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου.
Η υποβολή ένστασης από τους ενδιαφεροµένους γίνεται στα γραφεία της Δηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10 ηµερολογιακών) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης των πινάκων.
Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν στο κατάστηµα της ∆Η.Κ.Ε.Α.Β εντός 5 εργασίµων ηµερών µετά την ανακοίνωση των τελικών πινάκων από τον φορέα για ανάληψη υπηρεσίας. Μετά το πέρας της προθεσµίας αυτής ο φορέας δύναται να καλέσει τον επόµενο στη σειρά κατάταξης.
ΓΕΝΙΚΕΣ ∆ΙΑΤΑΞΕΙΣ
Οι προσληφθέντες καθηγητές Φυσικής Αγωγής είναι υποχρεωµένοι να τηρούν τους όρους και κανονισµούς της σύµβασης καθώς και τα προγράµµατα που θα συντάξουν οι αρµόδιοι της Δηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης όσον αφορά στην κάλυψη ωρών, το είδος των προγραµµάτων που θα τους ανατεθούν παρέχοντας στη Δηµοτική Κοινωφελή Επιχείρηση το δικαίωµα κλήσης του επόµενου στον πίνακα µοριοποίησης σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να καλύψουν τα ωρολόγια προγράµµατα.
Ο αριθµός προσλήψεων και οι ειδικότητες θα είναι ανάλογες µε τις ανάγκες υλοποίησης των
προγραµµάτων των ΠΑγΟ όπως αυτές θα κριθούν από τον Φορέα µας.
Για όλα τα Π.Α.γ.Ο. ο αριθµός των αθλουµένων ανά τµήµα κυµαίνεται από 13-25 άτοµα.
Ειδικά για τα προγράµµατα «Άσκηση στην τρίτη ηλικία» και «Άσκηση στην προσχολική ηλικία» ο αριθµός των αθλουµένων ανά τµήµα κυµαίνεται από 8-20 άτοµα.
Σε περίπτωση που τµήµα έχει αριθµό ατόµων µικρότερο των προαναφερθέντων κατώτατων ορίων, συγχωνεύεται µε άλλο, ενώ τµήµα µε αριθµό ατόµων µεγαλύτερο των προαναφερθέντων ανώτατων ορίων χωρίζεται σε δύο τµήµατα.
Ο αριθµός των ατόµων ανά τµήµα µπορεί να µειωθεί περαιτέρω, ύστερα από αντίστοιχο αίτηµα του φορέα και έγκριση της Γ.Γ.Α., µε βάση τις ιδιαιτερότητες των συµµετεχόντων στο πρόγραµµα.
Οι προσληφθέντες καθηγητές Φυσικής Αγωγής σε περίπτωση που έχουν υπογράψει σύµβαση εργασίας σε ένα φορέα, κατά την υπογραφή της σύµβασής τους στην ∆Η.Κ.Ε.Α.Β ως δεύτερο φορέα, υποχρεούνται να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρουν τις ώρες απασχόλησης στον πρώτο φορέα
Η ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΗΣ ∆Η.Κ.Ε.Α.Β.
ΣΙΟΥΤΗ-ΚΟΡΝΕΛΑΚΗ ΑΝΤΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου