Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Κώστας Κάβουρας: Ο Δήμαρχος Ιλίου αρνείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στον νέο φορέα διαχείρισης του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης.

Ο Δήμαρχος Ιλίου αρνείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στον νέο φορέα διαχείρισης του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης.

  • Ο Δήμος Ιλίου που έχει τόσες δυνατότητες να υποστηρίξει την προσπάθεια διάσωσης του Πάρκου και προτείνει όλο αυτό το διάστημα να χρηματοδοτήσει από μόνος του τις όποιες δαπάνες, σήμερα τοποθετείται ενάντια στην πρόταση να μοιραστούν οι απαιτούμενες δαπάνες αναλογικά στους 62 Δήμους με το πρόσχημα ότι είναι λεφτά της Αυτοδιοίκησης. Άραγε τα λεφτά του Δήμου Ιλίου δεν είναι της Αυτοδιοίκησης;
Προκαταβάλει μάλιστα άρνηση της ΚΕΔΕ να συνεισφέρουν οι Δήμοι την προτεινόμενη μηναία πρόσοδο για την χρηματοδότηση. Άραγε ο ίδιος τι στάση θα κρατήσει όταν θα συζητηθεί στην ΚΕΔΕ; Να συνδράμουν οι Δήμοι ή όχι;

  • Τώρα που θα συνεπικουρούν το Υπουργείο Περιβάλλοντος, οι 62 Δήμοι της Αττικής, η Περιφέρεια και 2 πανεπιστήμια (Γεωπονικό, ΕΜΠ) ώστε να μπορέσει επιτέλους να ξεφύγει το Πάρκο από τα διαχρονικά αδιέξοδα, επιλέγει να μην συνδράμει σ' αυτήν την προσπάθεια.

Άλλα έτσι είναι όταν το ΜΟΝΟ που σε νοιάζει είναι να κάνεις ΕΣΥ κουμάντο και business στο Πάρκο...

  • Δε πειράζει όμως. Οι καρβουνιάρηδες είναι αυτοί που θρέφουν τη φωτιά και η μηχανή θα πάρει μπρος. Με τον "μηχανοδηγό" ή χωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου