Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη 17χρονος για ληστείες σε βάρος ανηλίκων

Συνελήφθη με ένταλμα, βραδινές ώρες της 9-8-2016 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, 17χρονος ημεδαπός για ληστείες σε βάρος ανηλίκων στην πλατεία Συντάγματος.
  • Ειδικότερα ο δράστης, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, είτε μόνος του είτε με την βοήθεια συνεργών του, προσέγγιζε ανήλικα θύματα ασκώντας τους ψυχολογική βία και με την απειλή μαχαιριού ή σπασμένου γυαλιού τους αποσπούσε χρήματα και κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που τα θύματα αντιστέκονταν, αποσπούσε τα τιμαλφή τους με τη άσκηση σωματικής βίας.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι (6) περιπτώσεις ληστειών στην πλατεία Συντάγματος και στον λόφο του Φιλοπάππου, ενώ αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από το σύνολο των παθόντων.

  • Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ο 17χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου