Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας που εξέδιδε 13χρονη!


Μια σημαντική επιτυχία με την εξάρθρωση κυκλώματος που εξέδιδε γυναίκες, μεταξύ των οποίων
και μια 13χρονη, κατέγραψαν, ύστερα από πολύμηνη συνεργασία, τα αστυνομικά τμήματα Αχαρνών και Άνω Λιοσίων. Η καλά οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Καλλιθέα και Μεταξουργείο οδήγησε στη σύλληψη για μαστροπεία τεσσάρων ανδρών και μιας γυναίκας καθώς και δύο ακόμα εκδιδόμενων γυναικών.

  • Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν στο αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων έφτασαν πληροφορίες για την ύπαρξη μιας 22χρονης που μένει στην περιοχή και η οποία εκδιδόταν. Ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η 22χρονη φιλοξενούσε μια ανήλικη 13 ετών, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της στο Ολυμπιακό Χωριό και την οποία παρότρυνε να εκδίδεται, προκειμένου να βγάζει χρήματα. Ακόμα δραματικότερο είναι το γεγονός ότι η μικρή εκδιδόταν εδώ και περίπου ένα χρόνο, δηλαδή από τα 12 της!
Η καταγγελία της μητέρας της 13χρονης στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών, ύστερα από μαρτυρίες που έφτασαν στα αυτιά της για την κόρη της, ήταν το σημείο – κλειδί που οδήγησε σε παράλληλες έρευνες και στη στενή συνεργασία των δυο αστυνομικών τμημάτων.
  • Ηγετικά μέλη του κυκλώματος ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι είχαν μετατρέψει σε οίκο ανοχής, χώρο σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας. Παράλληλα, ο άντρας εκτελούσε και χρέη οδηγού, καθώς εκτός από τον οίκο ανοχής, τις μετέφεραν και σε ξενοδοχεία για να ικανοποιούν τις ορέξεις των πελατών τους.
Σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί, όπου συνέλαβαν την 22χρονη και μια 40χρονη που εκδίδονταν καθώς και τον μαστρωπό και την 13χρονη κοπέλα, οι οποίοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.
  • Κατόπιν συνελήφθησαν η γυναίκα που διηύθυνε τον οίκο ανοχής και άλλα 3 άτομα, μέλη του κυκλώματος, τα οποία κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων.

Να σημειωθεί, ότι το κύκλωμα «ψάρευε» πελάτες από το διαδίκτυο και το facebook, όπου – υπό την κάλυψη υπηρεσιών μασάζ – ανέβαζαν αισθησιακές φωτογραφίες της 13χρονης αλλά και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, τις οποίες τραβούσε φωτογράφος, εκ των μελών του κυκλώματος που συνελήφθησαν και ο οποίος εκτελούσε, επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις χρέη οδηγού των κοριτσιών.
  • Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο εγκέφαλος του κυκλώματος διέθετε ειδικό ασύρματο για να αποφεύγει τα μπλόκα της αστυνομίας, όταν μετέφερε τις γυναίκες και την ανήλικη στα ξενοδοχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου