Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Περιστέρι ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΑΠΟ «ΗΜΕΤΕΡΟ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  της Αριστερής Κίνηση Περιστερίου, 17/6/16


 Την Κυριακή 15/05, στις 11 το πρωί, μέλη της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου μοίραζαν
προκήρυξη-κάλεσμα έξω από το Άλσος, που αφορούσε την εκχώρηση της πρώην 1ηςπαιδικής χαράς σε ιδιώτη για καφετέρια.
  •  Χωρίς να προηγηθεί ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόκληση εκ μέρους της Αριστερής Κίνησης, εμφανίστηκε μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία που εκτόξευσε  χυδαίες ύβρεις, λεκτικούς τραμπουκισμοί, και απειλές παρουσία του ίδιου του Δημάρχου και αντιδημάρχων που τήρησαν στάση ανοχής-συνενοχής !!
 Η έλλειψη ψυχραιμίας λόγω της διάστασης που έχει πάρει το θέμα αναδεικνύει τις μεγάλες ευθύνες που έχει η δημοτική αρχή Παχατουρίδη, σε καίρια ζητήματα αξιοποίησης των δημόσιων χώρων, πέρα και μακριά από τις κοινωνικές μας ανάγκες. Επίσης επιβεβαιώνει την εκτίμησή πως ο κάθε «ημέτερος» εκμισθωτής κάποιου «κυλικείου» - αναψυκτηρίου – μπαρ αισθάνεται … ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του ευρύτερου ΔΗΜΟΣΙΟΥ χώρου μέσα στον οποίο αυτό το «κυλικείο» φιλοξενείται. Το ΘΡΑΣΟΣ αυτό εκπορεύεται από την ίδια την δημοτική αρχή που εκχωρεί στους «εκμισθωτές» αυτούς το … προνόμιο του «δερβέναγα» σε όλον τον ευρύτερο δημόσιο χώρο : το ίδιο … «ιδιοκτησιακό αίσθημα» που επιδεικνύουν για ολόκληρο το Άλσος, θα επιδεικνύουν και για ολόκληρο τον χώρο της πρώην 1ηςΠαιδικής Χαράς.
  •  Αν νομίζουν πως θα «μασήσουμε» από τέτοιες χυδαιότητες, είναι ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. Με την ίδια αποφασιστικότητα που αποκρούστηκαν οι … Κυριακάτικοι τραμπουκισμοί, θα αποκρούονται πάντα παρόμοιες ενέργειες.
 Όσο η διοίκηση Παχατουρίδη τάσσεται με τα συμφέροντα ημέτερων επιχειρηματιών και κερδοσκόπων, θα μας βρίσκει μπροστά της.
 Η αδιάλλαχτη και αταλάντευτη στάση μας για μια πόλη ανθρώπινη αντάξια των αγώνων των κατοίκων της είναι για μας ζήτημα αδιαπραγμάτευτο.
Δεν μας τρομοκρατούν.
 Δεν σταματάμε μπροστά σε εκβιασμούς.
 Μαζί με τον Περιστεριώτικο Λαό θα αντισταθούμε συλλογικά, ενάντια στην υποβάθμιση και εμπορευματοποίηση κάθε σημείου της πόλης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου