Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

To ftiaxto.gr σπάει το ρεκόρ Γκίνες πλεξίματος με βελονάκι στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016




Φέτος, το ftiaxto.gr στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016 (1-3 Απριλίου, Εκθ. Κέντρο Περιστερίου)
θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες ταυτόχρονου πλεξίματος με βελονάκι. 

To ftiaxto.gr με τη στήριξη του καταστήματος KANGAROO-KANGAROOCRAFT θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει πάνω απο 600 ανθρώπους που θα πλέκουν με βελονάκι ταυτόχρονα για 15 λεπτά. Αρχάριοι ή προχωρημένοι, μικροί ή μεγάλοι, θα μαζευτούν όλοι στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 16.00 το μεσημέρι, να πλέξουν με το βελονάκι.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατέχει το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Νιγηρίας με 485 πλέκτες και πλέκτριες, αποδεικνύοντας ότι οι λάτρεις του πλεξίματος καταφέρνουν να συγκεντρωθούν! Σκοπός είναι να πλέκουν 500 άνθρωποι, χωρίς να σταματήσουν για 15 λεπτά.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να φέρει κανείς είναι το βελονάκι και το νήμα του! Το ftiaxto.gr προτείνει το μοτίβο που θα βρείτε εδώ: (http://www.ftiaxto.gr/2016/03/07/to-tetragonaki-toy-arxariou-sto-velonaki/), χωρίς όμως να είναι δεσμευτικό. Τα πλεκτά μετά το τέλος της εκδήλωσης θα δωθούν στην ομάδα πλεξίματος του 2ο Γυμνασίου Καλύμνου, για να ενωθούν από τα παιδιά και να γίνουν ζεστές κουβέρτες για τα παιδιά των προσφύγων που φτάνουν στο νησί.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.ftiaxto.gr και www.xeirotexnika.gr.
Η εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.
Μη χάσετε και φέτος τη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY, με ποικιλία συμμετεχόντων αλλά και πλήθος απο δωρεάν παρουσιάσεις και workshops. Γιατί στη Χειροτέχνικα... Το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου