Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Χαϊδαρίου - Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον αγώνα των φτωχών αγροτών ενάντια στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ!
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!


  • ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/2 ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Χαϊδαριώτισσες- Χαϊδαριώτες,
Βρισκόμαστε σε εξέλιξη ενός δίκαιου και δυναμικού αγώνα που πραγματοποιούν εργατικά σωματεία με συλλαλητήρια και απεργίες, οι αγροτικοί σύλλογοι και ενώσεις με αποκλεισμούς δρόμων, αυτοαπασχολούμενοι και μικροί επαγγελματοβιοτέχνες με κλεισίματα των μαγαζιών τους.
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!
  • Είμαστε στις επάλξεις, γιατί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με συμμάχους την ΕΕ και τον ΣΕΒ ξεριζώνουν τον Κοινωνικό Χαρακτήρα της ασφάλισης. Θέλουν τον οικοδόμο εως τα 67 πάνω στη σκαλωσιά, τον αγρότη να βάζει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ασφάλιση, τη νεολαία να δουλεύει μεθαύριο ήλιο με ήλιο για ψίχουλα.
Η κυβέρνηση λέει ότι οι αγώνες είναι υποκινούμενοι.
Τους απαντάμε ότι μας κινητοποιεί το δίκιο μας. Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε ασφάλιση Δημόσια και υποχρεωτική για όλους. Σύγχρονες υποδομές στον τομέα της υγείας και όχι ένα νοσοκομείο να εξυπηρετεί όλη τη Δυτική Αττική και μάλιστα υπολειτουργώντας.
  • Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον αγώνα των φτωχών αγροτών ενάντια στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Κλιμακώνουμε την πάλη μας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων.
Απορρίπτουμε τους εκβιασμούς και τα κάλπικα διλήμματα της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων της πλουτοκρατίας. Δεν υποχωρούμε. Με τον αγώνα μας, εργάτες και φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού, διεκδικούμε:
  • «Να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος»
Ο Δήμος Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με τη Λαϊκή Επιτροπή Χαϊδαρίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αιγάλεω-Αγίας Βαρβάρας-Χαϊδαρίου, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου μας, τον Σύλλογο Ε.Β.Ε, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, τον Σύλλογο Γυναικών Χαϊδαρίου και την Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου, διοργανώνει συγκέντρωση υποδοχής. 
Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου