Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη στο ρελαντί για το «Σίτι», επικράτησε 2-0 του ΓΣ Αργυρούπολης



Πρώτη και αήττητη η ομάδα του Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» μετά την ολοκλήρωση της
21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και την άνετη νίκη με 2-0 επί της Αργυρούπολης.

Οι «κυανόλευκοι» χωρίς να φορτσάρουν απέναντι στην ομάδα της Αργυρούπολης και με σκόρερ τους Αλέξανδρο Ρούσσο και Νίκο Κοκκιναρά κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη και να βλέπουν τις αντιπάλους της από θέση ισχύος.

Η αναμέτρηση είχε λιγοστές φάσεις –κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- ωστόσο το Αιγάλεω στην πρώτη του οργανωμένη επίθεση φρόντισε να πετύχει το γκολ στο 25ο λεπτό όταν ο Κοκκιναράς βρήκε τον Ρούσσο ο οποίος με εύστοχο πλασέ δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το 1-0.

Το Αιγάλεω αν και είχε τον έλεγχο και την ροή του παιχνιδιού δεν δημιούργησε επικίνδυνες στιγμές στα καρέ του Λεβέντη καθώς στο 40 το σουτ του Κοκκιναρά πέρασε λίγο έξω από την εστία της Αργυρούπολης.

Οι «κυανόλευκοι» «κλείδωσαν» τη νίκη στο 90 όταν ο Πασάς βρήκε τον Κοκκιναρά και αυτός με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΙΓΑΛΕΩ (ΣΟΥΡΛΗΣ): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Μεχμέτογλου (75΄ Κοντιζάς), Φουκαράς, Ρούσσος (78 Ταμπάκης), Κοκινακαράς, Καλτσάς (45΄ Πασάς).

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Λεβέντης Δ, Χιόνης, Μουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης, Κωνσταντινίδης, Ντούβλης, Λεβέντης, Μαριώτης, Αγγελόπουλος, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

1ος όμιλος (21η αγωνιστική)
Θύελλα Αγ. Δημητρίου-Δόξα Βύρωνα 1-1, Άγιοι Ανάργυροι-Αγία Παρασκευή 1-0, Ολυμπιακός Λιοσίων-Πανερυθραϊκός 1-3, Αγία Ελεούσα, Άφοβος 4-0, Θρίαμβος Αθηνών-Θρίαμβος Χαϊδαρίου 2-2, Αιγάλεω-ΓΣ Αργυρούπολης 2-0, Χαραυγιακός-ΠΑΟ Ρουφ 2-0, Αττικός-Σούρμενα 2-3.
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22η): Δόξα Βύρωνα-Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή-Θύελλα Αγ. Δημητρίου, Πανερυθραϊκός-Άγιοι Ανάργυροι, Άφοβος-Ολυμπιακός Λιοσίων, Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Αγία Ελεούσα, ΓΣ Αργυρούπολης-Χαραυγιακός, ΠΑΟ Ρουφ-Αττικός, Σούρμενα-Θρίαμβος Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου