Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Το Περιστέρι άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του στην κεντρική πλατεία της πόλης

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με χιλιάδες πολίτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης, άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης, στις 11 Δεκεμβρίου
2015.
  • Παρά τη βροχόπτωση, που δεν τους πτόησε όλοι μαζί έστειλαν μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης, μεταμορφώνοντας το Περιστέρι σε μια πόλη γιορτινή, χαρούμενη και αισιόδοξη, σε πείσμα των καιρών. 
Η πλατεία μετατράπηκε σε μια φωτεινή πολιτεία.
Το Περιστέρι απέκτησε και φέτος ένα από τα ομορφότερα και πιο γιορτινά στολίδια του. Η φαντασμαγορική βραδιά, ξεκίνησε με την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου που τραγούδησε τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
  • Τη σκυτάλη πήραν οι “REC” και η “ΝAYA” που τραγούδησαν και παρέσυραν τους Περιστεριώτες στο ρυθμό της μουσικής τους. Tην παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε με το δικό της μοναδικό τρόπο η παρουσιάστρια του MAD TV Ευαγγελία Τσιορλίδα. 
Είχε προηγηθεί η μεγάλη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους εθνικοτοπικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τα δημοτικά εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς την αγορά της πόλη μας.
  • Οι μικροί μπορούν έως τις 6 Ιανουαρίου να διασκεδάσουν δωρεάν στο Χριστουγεννιάτικο CAROUSEL και να κάνουν βόλτες με τα δύο εορταστικά τρενάκια του Δήμου από τις 11:00 το πρωί ως τις 9:00 το βράδυ. 
Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να φτιάξουν τη δική τους κάρτα και χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο εργαστήριο του Αη Βασίλη που φέτος στεγάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου.
  • Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, μουσικά δρώμενα, ακροβατικά από το τσίρκο Cachivache. 
Επίσης, έχουν προγραμματιστεί σ' όλη την πόλη ξεχωριστές δωρεάν εκδηλώσεις για όλους τους δημότες. Στο Κινηματοθέατρο "ΕΦΗ" στην Κηπούπολη, αλλά και στο Θέατρο "ΠΟΛΙΤΩΝ" στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου