Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Συμβολική κατάληψη ­ Γ.Σ στο δημαρχείο Περιστερίου από την Επιτροπή των 5μηνών

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Στις 9/12/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα έντεκα π.μ. πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη ­ Γ.Σ στο δημαρχείο Περιστερίου από την Επιτροπή των 5μηνών εργαζομένων στο Δήμο Περιστερίου.


Συμβολικές καταλήψεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλους δήμους του Λεκανοπεδίου Αττικής με πρωτοβουλία του συντονιστικού των 5μηνων εργαζομένων στα προγράμματα ΟΑΕΔ και του συνδικάτου ΟΤΑ­ΑΤΤΙΚΗΣ με προσανατολισμό την κλιμάκωση και την οργάνωση του αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.
  • Η δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά έδειξε την αντεργατική της στάση και έκανε προσπάθειες για την ανατροπή της επιτυχίας της Γενικής Συνέλευσης , επίσης αρνήθηκε συνάντηση με τη Σωματειακή Επιτροπή εργαζομένων του κλαδικού συνδικάτου ΟΤΑ­ Αττικής και την Επιτροπή των 5μηνων. Η απόφαση που πάρθηκε από την Γ.Σ. είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και συμμετοχή στη στάση εργασίας στις 15/12 , ημέρα τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. ­ μέχρι τη λήξη του ωραρίου με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας .
Την οργάνωση αναλαμβάνει το συντονιστικό των Εργαζομένων 5μηνων του λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ και το Συνδικάτο ΟΤΑ­ Αττικής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου