Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Χαράς Ανδρεΐδου

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα» της Χαράς Ανδρεΐδου, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2015 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου.


Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, ενώ το βιβλίο παρουσίασαν οι συγγραφείς Κάκια Ξύδη και Γιάννης Παρασκευόπουλος. Για το βιβλίο μίλησε στο κοινό και η ίδια η συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός Μαρία Χανιώτου.

Η συγγραφέας ευχαρίστησε τους φορείς του Δήμου που δίνουν στέγη και διέξοδο στις πνευματικές και ψυχικές ανησυχίες των πολιτών και των δημιουργών και μοιράστηκε με το κοινό τους λόγους που την ώθησαν να ξεκινήσει να γράφει, τα ερωτήματα που αποτέλεσαν τον πυρήνα αυτού του βιβλίου, την εναγώνια αναζήτηση των ηρώων της να πορευθούν στη ζωή τους μέσα από τις ανάγκες, τις αντοχές και τις επιθυμίες τους.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη. Παρευρέθηκαν πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, συγγραφείς, εικαστικοί, δημοσιογράφοι, καθώς και πολλοί βιβλιόφιλοι.
peristeri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου