Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Εκθέματα του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στο Δήμο Περιστερίου

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου στην πόλη του Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση με κειμήλια, που αποτελούν μέρος της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, από τις 31 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 9:00 π.μ. - 20:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Περιστερίου (σταθμός Μετρό "Περιστέρι").

Στα εκθέματα περιλαμβάνονται: Μετάλλιο Σπύρου Λούη, Αναμνηστικό Μετάλλιο 2500 χρόνων, Μετάλλια Κλασσικού Μαραθωνίου, Κύπελλα & Μετάλλια Μαραθωνίων από άλλες χώρες, Ολυμπιακές Δάδες κ.α.
Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης Μαραθωνίου Δρόμου, που θα τελεσθούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19:30 θα βραβευτούν οι:
  • Αμπατζίδου Γεωργία – Πολυνίκης Μαραθωνίου Δρόμου με πολύ καλές επιδόσεις και 3ο καλύτερο χρόνο της κλασσικής διαδρομής όλων των εποχών.
  • Τασούλας Αναστάσιος – Παλαιότερο Μέλος του ΣΕΓΑΣ. Επί πολλά έτη Πρόεδρος των κριτών Κλασσικού Αθλητισμού και αλυτάρχης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
  • Πολλιάς Νικόλαος – Πολυνίκης Μαραθωνίου Δρόμου, έχοντας τον 3ο καλύτερο χρόνο της κλασσικής διαδρομής του Μαραθωνίου Δρόμου όλων των εποχών.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά με τραγούδια του ελληνικού έντεχνου ρεπερτορίου, με τη συμμετοχή και της Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου.
Υπενθυμίζεται ότι 2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου διοργανώνεται την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στις 10:00 το πρωί (1.000 μέτρων για τα παιδιά και 10,2 χιλ. για τους μεγάλους), με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό «Περιστέρι»). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
peristeri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου