Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Συναυλία με νησιώτες καλλιτέχνες στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού


 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία - εκδήλωση Αλληλεγγύης για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων που συνδιοργάνωσαν  η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Οργανισμός Πολιτισμού
Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Η  συναυλία με τίτλο «Μεσ' της θάλασσας το χρώμα το βιολί ταξίδια κάνει» πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Πολιτιστικού Πάρκου Αγίων Αναργύρων "ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ" το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 ενώ παράλληλα με τη συναυλία πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Μαρίνας Καρούση στο χώρο του Πευκώνα.


  • Την εκδήλωση πλαισίωσαν αφιλοκερδώς μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Αγγελική, η Στέλλα και η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Λέττα Κορρέ, η Ιωάννα και Ελένη Λεγάκη,ο Μιχάλης Λιαγούρης,η Βούλα Λυγερού, ο Μανώλης Μπαρμπεράκης, η Μαρία Σκουλά και ο Χρήστος Τσελέντης ψυχαγωγώντας τους δημότες με νησιώτικα τραγούδια και χορούς.  
Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νίκος Σαράντης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Κουτελιέρης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ελαιοτριβάρης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Σωτήρης Καμαρινόπουλος, η αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Μαρία Παπαναγιωτάκη, ο αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Νίκος Παντελιάς, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Περικλής Παπαγεωργίου, ο ιερέας Χρυσόστομος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.

  • Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους συμπολίτες που σε κάθε δράση αλληλεγγύης που διοργανώνει βρίσκεται αρωγός και βοηθάει, προσφέροντας ό,τι μπορεί, πραγματικά  μέσα από το υστέρημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου