Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αχτίδα φωτός η «Λευκή Νύχτα» στον Δήμο Ιλίου



Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στον Δήμο Ιλίου
 Αχτίδα φωτός και πνοή αισιοδοξίας αποτέλεσε η «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, με πλήθος κόσμου να πλημμυρίζει την πόλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διασκεδάζοντας με καταξιωμένους καλλιτέχνες και συμμετέχοντας στις πολλές εκδηλώσεις που περιελάμβανε το μεγάλο
αυτό πολιτιστικό γεγονός. Παρά τις τελευταίες σοβαρές εξελίξεις, οι επισκέπτες άφησαν για λίγο την επικαιρότητα και συνέρρευσαν στο Εμπορικό Κέντρο του Δήμου Ιλίου, από τις 7:00 το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Στιγμιότυπο από την παράσταση του Τσίρκου Cachivache κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας»
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε χαρακτηριστικά:
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου κατά την επίσκεψή του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου στο κέντρο της πόλης
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους εργάστηκαν για αυτήν την διοργάνωση, τους εργαζόμενους του Δήμου που έδωσαν απεριόριστο από τον χρόνο τους και υπερέβαλαν εαυτόν, την εθελοντική ομάδα ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου, το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και όλους τους εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχία αυτής της μεγάλης γιορτής, καθώς επίσης την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα.
Στιγμιότυπο από την παράσταση του Τσίρκου Cachivache κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας»
 
Κλείνοντας, σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις, πρόκειται για μια δύσκολη καμπή η οποία απαιτεί υπευθυνότητα, νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Καλούμαστε να εγκρίνουμε ή να μην εγκρίνουμε τις προτάσεις της Τρόικας, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει στον Ελληνικό λαό σαφή τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και εντέλει οι συνέπειες των επιλογών αυτών, καθώς και το τί θα σηματοδοτήσουν για την Ελλάδα και την καθημερινότητα των πολιτών. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ενωμένοι και με σύνεση, αποφεύγοντας την πόλωση και το διχασμό. 
 
Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στον Δήμο Ιλίου
Η ιστορία της πατρίδας μας έχει αποδείξει ότι μόνο με ενότητα και αποφασιστικότητα κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου