Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

FLORAL | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5 – ΚΥΡΙΑΚΗ 24/5


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5 – ΚΥΡΙΑΚΗ 24/5
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5: MICA EIO
H Mica Eio μεγάλωσε ακούγοντας house, jazz, grunge και motown.​ ​Όσο σπούδαζε μουσική, δούλευε κυρίως ως songwriter με βάση της τα Jamestown studios στο Λονδίνο. Ενδιάμεσα, τραγουδούσε session στα New Wave drum ​'​n' bass sets και κάθε Κυριακή βρισκόταν στο Greenwich μαζί με την τρελή παρέα της τραγουδώντας gospel.​ ​Γυρίζοντας στην Ελλάδα είχε την τύχη να συνεργαστεί με μουσικούς της jazz-fusion σκηνής, κάνοντας συναυλίες με τους "Baby Witch trio". Το 2010 δούλεψε για το Mega Channel στο μουσικό tv show ​"​Just the two of us​"​ ως vocal coach.

Το soul inspired debut EP της, "Magic Ball" κυκλοφορεί από την The Sound of Everything Records και έχει ένα oldschool αέρα αλλά και αρκετά urban στοιχεία. Η Mica Eio συμπεριλαμβάνει στο μουσικό της λεξικό τα classic house anthems του Little Luie Vega και των Kings of tomorrow αλλά και οτιδήποτε θα μπορούσε να περιέχει soulful vocals.

Στο li​ve project​,​ ​που θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά ​στη σκηνή του Floral, την συνοδεύουν ο Πάνος Βασιλόπουλος (drums), ο Γιώργος Σταυρουλάκης​ ​(guitar) και ο Δημήτρης Μπίκος (bass).

Στις 22:00 | Είσοδος 3€

  •  ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5: SUGAHSPANK! & THE SWING SHOES
Η μόνιμη πλέον συνεργασία έχει σημαδέψει και τους δύο. Όλες οι προηγούμενες εμφανίσεις τους στο Floral ήταν εκρηκτικές με πολλά απρόοπτα «τζαμαρίσματα». Νέος δίσκος, καινούργια τραγούδια, καλή διάθεση και ενέργεια! 

Sugahspank! – Φωνητικά
Άδωνις Γουλιέλμος – Κιθάρα
Γιώργος Κούτρας – Κιθάρα, Slide guitar, Κλαρινέτο
Πάνος Τομαράς - Μπάσο
Βαγγέλης Κασβίκης – Ντραμς
Ιάκωβος Κρόκος – Φυσαρμόνικα

Στις 22:00 | Είσοδος 5€

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/5: GUTTER JAM HIP HOP NIGHT
Για και μοναδική βραδιά στο Floral οι Gutter Jam (Lord Mess, Kid Bamboo) και ο Jkone (Phase3) παίζουν classic kai underground Rap Joints σε ένα Dj Vinyl Set με Bangers και Anthems, από 90's έως και σήμερα.

Στις 22:00 | Είσοδος Ελεύθερη


  • ΣΑΒΒΑΤΟ 23/5: THE SEXY CHRISTIANS
Οι The Sexy Christians καλωσορίζουν το καλοκαίρι στο Floral, με ένα live γεμάτο ιδρώτα, υγρά, rock 'n' roll και τραγούδια που κυμαίνονται από blues του ‘30 μέχρι alternative/punk/funk/rock. Θεία συστατικά, η ενέργεια τους, οι πολύχρωμες φούστες, το groove, οι εναλλαγές στην πρώτη φωνή, ο (αυτο)σαρκασμός.

Όσοι παρευρεθούν θα λάβουν γραπτή εγγύηση εισόδου στον παράδεισο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Στις 22:00 | Είσοδος Ελεύθερη


  •  ΚΥΡΙΑΚΗ 24/5: CARTE POSTALE
Οι Carte Postale είναι μια πολυμελής μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες βασισμένες σε κινηματογραφικά μοτίβα, ρυθμικές εξάρσεις, γαλλικά βαλς και νοσταλγική διάθεση που όλα αυτά οι ίδιοι θέλουν να τα αποκαλούν ρετρό ποπ.

Η μουσική τους είναι βασισμένη στο πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, κοντραμπάσο-μπάσο, τύμπανα, γιουκαλίλι και στους έντονα νοσταλγικούς αγγλόφωνους στίχους.

Tο πρώτο τους άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Πάτρα και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014 από την ανεξάρτητη εταιρία The Sound Of Everything.

To φθινόπωρο της ίδια χρονιάς ανακηρύχτηκαν νικητές στο διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote με το τραγούδι ‘’Rio’’ ύστερα από ψηφοφορία του κοινού.

Οι Carte postale είναι:
Δέσποινα Γκοτσοπούλου (φωνή, κιθάρα)

Αντώνης Σπαθής (κιθάρα, πιάνο, γιουκαλίλι, παιδικό πιάνο)

Γεράσιμος Ασπρομάλλης (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρα)

Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν)

Ιάσωνας Βάκρινος(τρομπέτα)

Γιώργος Νικολόπουλος (τύμπανα)


Στις 22:00 | Είσοδος 4€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου