Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Απεβίωσε η Ελένη Καμπόλη

H επι σειρά ετών Αντιδήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης "Πόλη Προοπτικής" και Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου Ελένη Καμπόλη έχασε την μάχη με την επάρατο νόσο και άφησε την τελευταία της πνοή στις 25 Μαίου το βράδυ.
Ήταν μια μια άνιση μάχη που κράτησε πολύ λίγους μήνες και στέρησε από την κοινωνία του Χαϊδαρίου ένα μια γυναίκα γεμάτη δυναμισμό και αφοσίωση στο έργο της, μια ακούραστη μητέρα, σύζυγο και γιαγιά, μια γυναίκα γελαστή και γεμάτη κοινωνική ενεργητικότητα, έναν άνθρωπο που ασχολήθηκε με τα κοινά χωρίς τίποτε να ακουστεί που να σκιάζει την πορεία του.
Η Ελένη Καμπόλη όταν είχε φιλοξενιθεί στο nlpradio, εκτός αέρα και με κλειστά τα μικρόφωνα τόνιζε την αγάπη της για το Χαϊδάρι τα σχέδια της για μια προοπτική για τον μέσο δημότη και αυτό για εμάς που την φιλοξενούσαμε ήταν ένα ακόμα δείγμα της ποιότητας του ανθρώπου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Ασπρόπυργο που είναι και ο τόπος καταγωγής της, το μεσημέρι στις 15:00.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, εκφράζει την βαθιά του λύπη για την απώλεια της Ελένης Καμπόλη και συγκαλεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο το πρωί ώρα 08:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου