Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΟΧΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ



  • που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στους Αγίους Αναργύρους



Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες και την Ένωση Γονέων, διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το «2ο Μαθητικό Καρναβάλι … για μικρούς και μεγάλους».

 
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και παρά την ακατάπαυστη βροχή, πλήθος κόσμου συμμετείχε στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Αναργύρους.
Η συμμετοχή των καρναβαλιστών έφτασε περίπου τις 25 ομάδες (group) και ήταν συμμετοχές τόσο από σχολεία, όσο και από διάφορες σχολές, σωματεία, συλλόγους, φορείς, κ.α.
Οι καρναβαλιστές σε ρυθμούς Latin & Samba έδωσαν τους καλύτερους εαυτούς τους χορεύοντας από την κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων και διασχίζοντας τη λεωφόρο των Αγ. Αναργύρων, τερμάτισαν στην εξέδρα της επιτροπής όπου κρέμασαν ομοίωμα του καρνάβαλου και ακολούθησαν βραβεύσεις των καλύτερων συμμετοχών & στολών.
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, που δίχως τις χαρούμενες και γεμάτες ενέργεια παρουσίες τους, δε θα μπορούσαμε να απολαύσουμε αυτό το καταπληκτικό θέαμα.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα της πόλης μας :
 
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, BEAT, LOBBY, CAFE, ΝΙΚΟΛΑΣ, ΔΩΔΩΝΗ, IL TUTO, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ESPRESSO που με τη βοήθειά τους ως χορηγοί, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας αυτή την αποκριάτικη εκδήλωση και να δώσουμε μια  διαφορετική νότα ψυχαγωγίας στην πόλη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου