Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Υπερβολή στον τίτλο του Δελτίου τύπου Δήμου Φυλής για το Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

  •  Πρόεδρος μιας άτυπης επιτροπής στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης ο Γιάννης Μαυροειδάκοςκαι όχι κάτι περισσότερο...

 Η έντονη αντίδραση του αντιδημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γιάννη Ελαιοτριβάρη, σχετικά με την διαφορετική έννοια που έδινε προς τα έξω δημοσίευμα (απόρροια σχετικού δελτίου Τύπου του δήμου Φυλής) στο οποίο αναφερόταν ότι ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος αναλάμβανε πρόεδρος του Πάρκου Τρίτση.

Ο κ. Ελαιοτριβάρης τόνισε πως ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου ορίστηκε πρόεδρος της άτυπης επιτροπής που θα αναλάμβανε να καταγράψει τα προβλήματα και να συντονίσει την παράδοση του Πάρκου στο φορέα που ακόμα δεν έχει παραλειφθεί.
Ακόμα και αυτή η θέση, από μόνη της, είναι σημαντική. Δεν είναι μικρή η προεδρία μιας επιτροπής με ένα συγκεκριμένο στόχο σχετικά με το Πάρκο.

Το χειρότερο όμως ήταν ότι απέναντι στον αντιδήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ο γενικός γραμματέας του δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος παραδέχθηκε ότι ο τίτλος ήταν «τσιμπημένος». «Κάποιον τίτλο έπρεπε να βάλουμε και βάλαμε αυτόν» είπε στον έκπληκτο κ. Ελαιοτριβάρη και ενώπιον μαρτύρων, στο περιθώριο του διεθνούς συνεδρίου για τη διαχείριση απορριμμάτων.
Ακόμα χειρότερο είναι, ωστόσο, ότι «εγκλώβισαν» σε αυτό τον Γιάννη Μαυροειδάκο, έναν αντιδήμαρχο που έχει να επιδείξει, σε κάθε επίπεδο, απτά δείγματα σοβαρότητας και υπευθυνότητας.

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα για το θέμα από το ιστολόγιο του αντιδημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού http://elaiotrivaris.blogspot.gr/
«Το Πάρκο Αντώνης Τρίτσης παραχωρήθηκε με νόμο στον ΑΣΔΑ παρά την αντίθεση πολλών Δήμων και του δικού μας οι οποίοι ζητούσαν να παραχωρηθεί στην Περιφέρεια δημιουργώντας ένα διαβαθμιδικό σύνδεσμο.. Κατόπιν αυτού ο ΑΣΔΑ όρισε μια επιτροπή καταγραφής των προβλημάτων και το συντονισμό της παράδοσης του Πάρκου στο φορέα που ακόμα δεν έχει παραλειφθεί.
Δυστυχώς με την σύσταση της άτυπης επιτροπής του κ. Παχατουρίδη αναπροσδιορίστηκαν κάποιοι ως Πρόεδροι του Πάρκου. Ένα Πάρκο που δεν έχει παραλειφθεί ακόμα από τον ΑΣΔΑ και μάλλον δεν πρόκειται να παραδοθεί.
Σε όλες τις επιτροπές για την εύρυθμη λειτουργία τους ορίζεται κάποιος ως Πρόεδρος. Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του πάρκου άλλο Πρόεδρος μιας άτυπης επιτροπής και άλλο Πρόεδρος του Πάρκου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου