Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΗΣ... του δήμου Αγίων Αναργύρων –Καματερού



                                    ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΗΣ...

                     Κλασική Μουσική στα Δυτικά προάστια...



Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Αγίων Αναργύρων –Καματερού ίδρυσε φέτος το φεστιβάλ κλασικής μουσικής με τίτλο Κυριακές Τέχνης. 
Η ιδιαιτερότητα αυτής της πρωτότυπης κίνησης έγκειται στο γεγονός ότι πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία στους κατοίκους των δυτικών προαστίων, μεγάλους και μικρούς, να γνωρίσουν και να αγκαλιάσουν την κλασική μουσική μέσα σ ένα χώρο που είναι κοντά τους, στην ίδια τους περιοχή. 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στην σύγχρονη και ευρωπαϊκών προδιαγραφών αίθουσα Μαρία – Έλενα που διαθέτει αίθουσα 450 θέσεων και θερινό σινεμά 350 θέσεων. 
Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας πόλος έλξης με μια τέτοια πολιτιστική κίνηση. Κι όμως! 
Στα εγκαίνια του φεστιβάλ στις 8 Φεβρουαρίου, η προσέλευση των ακροατών και το ένθερμο χειροκρότημά τους απέδειξαν ακριβώς το αντίθετο!
 
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει έξι ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις, με καταξιωμένους καλλιτέχνες από τον χώρο της κλασικής μουσικής, ενώ ταυτόχρονα  με την σειρά συναυλιών ''Νέοι Δρόμοι'' δίνει την ευκαιρία σε νέους σολίστ να κάνουν το ντεμπούτο στην καριέρα τους.
 Ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης και ο πρόεδρος του Οργανισμού Περικλής Παπαγεωργίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις παραστάσεις αυτές.

Καλλιτεχνική διεύθυνση Χριστίνα Παντελή 

Προπώληση εισιτηρίων Κέντρο τέχνης και πολιτισμού “Μαρία – Έλενα”, Αγίας Παρασκευής 40, Ανάκασα, Άγιοι Ανάργυροι, τηλέφωνο 2132039980-82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου