Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ 2η ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (4o FORUM) της Πράξης: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ» που υλοποιεί η Α.Σ. «ΧΑΣΙΑ»


Στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Φυλής», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΧΑΣΙΑ», σας προσκαλεί στην 2η ημέρα καριέρας (4o forum) που διοργανώνεται στα πλαίσια της δράσης 2. «Δικτύωση ωφελουμένων με επιχειρήσεις - forum εργασίας», της Πράξης «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Φυλής».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/02/2015 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής, στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων – Πλατεία Ηρώων 1, ΤΚ 13341, ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.

Η 2η ημέρα καριέρας θα περιλαμβάνει συναντήσεις «Στρογγυλής Τραπέζης» με νεοϊδρυόμενες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ) της Πράξης «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Φυλής» και οικονομικούς και επαγγελματικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Αναλυτικότερη πληροφόρηση σχετικά με την παρούσα Πράξη είναι αναρτημένη στους εξής διαδικτυακούς τόπους των εταίρων/ φορέων υλοποίησης της Πράξης: www.citi-plan.gr, www.kmop.gr, www.fyli.gr, www.peegep.gr, www.kekaias.gr, www.headway.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου