Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη η συμμετοχή εθελοντών στον καθαρισμό του ποδηλατόδρομου της Κων/πόλεος


Ραντεβού έδωσαν το πρωί της Κυριακής 23 Νοεμβρίου εθελοντές και συνεργεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, με σκοπό τον καθαρισμό του ποδηλατοδρόμου της Κωνσταντινουπόλεως.
Με το σύνθημα «Έλα κι εσύ», ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (τοπικό τμήμα Ανάκασας) και η ομάδα παλαιών Οδηγών, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου, η εθελοντική ομάδα «ΔΡΑΣΗ», οι Σύλλογοι Ναξιωτών, Πελοποννησίων και Ηπειρωτών, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Αγίων Αναργύρων, 2ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων, 3ου Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων, την «Ανοιχτή Αγκαλιά», τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΝΑΤΑΣΙΣ και το Γυμναστήριο 14wins, ένωσαν για τρεις ώρες τις δυνάμεις τους στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της συγκεκριμένης περιοχής.

Στη δράση συμμετείχαν εθελοντικά και οι εργαζόμενοι της διεύθυνσης περιβάλλοντος του Δήμου, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκος Σαράντης.


Η πρόσκληση στη συγκεκριμένη εθελοντική δράση εμπεριείχε και το συμβολικό στόχο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των κατοίκων της πόλης των Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου