Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου για τον Α.Σ.Δ.Α


Χθες, Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ψήφισε τους εκπροσώπους του στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Αττικής (Α.Σ.Δ.Α).

Στο Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου θα συμμετέχουν 5 εκπρόσωποι από το Δήμο Περιστερίου και συγκεκριμένα οι Ανδρέας Παχατουρίδης, Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, Αλέξιος Σταυρούλιας, Αναστάσιος Καλλιάφας και Αλέξανδρος Πλέστης.

Από την Αντιπολίτευση για τη μοναδική θέση που δικαιούνταν για εκπροσώπηση ενδιαφέρον έδειξαν ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή», Αλέξανδρος Πλέστης και ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου», Γρηγόρης Τιμπλαλέξης.

Έπειτα από ψηφοφορία των δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης εκλέχθηκε να εκπροσωπήσει την μειοψηφία ο Αλέξανδρος Πλέστης με 9 ψήφους έναντι 4 που πήρε ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης.

Στην τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Α.Σ.Δ.Α. ψηφίστηκαν όλοι οι υποψήφιοι με αριθμό σταυρών:

Α. Παχατουρίδης 24

Μ. Τσιώτα-Μάρκου 24

Α. Σταυρούλιας 24

Α. Καλλιάφας 24

Α. Πλέστης 28

Σύμφωνα με τη φημολογία ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης θα διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου στον Α.Σ.Δ.Α. μιας και ο Δήμος Περιστερίου όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε θελήσει να έχει θεσμικό ρόλο στον σύνδεσμο.

Η παράταξη «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» δεν θέλησαν να έχουν Υποψήφιο ενώ ζήτησαν από το Προεδρείο σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να συζητηθεί η λειτουργία του Α.Σ.Δ.Α.

Η παράταξη «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου» δεν συμμετείχε στη διαδικασία δηλώνοντας αποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου