Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Η νεροποντή στις 24/10/2014 φανέρωσε τη γύμνια των μηχανισμών του κράτους




Η  νεροποντή στις 24/10/2014 φανέρωσε  τη γύμνια των μηχανισμών του κράτους, που τόσα χρόνια επιτρέπουν  να  καταπατούνται  δημόσιοι χώροι, να μπαζώνονται ρέματα, να γίνονται έργα βιτρίνας και όχι αντιπλημμυρικά έργα  για την προστασία των κατοίκων.

Οι Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο Ρουπάκι, στην Τσαλαβούτα, στη Δωδεκανήσου  και όπου αλλού χρειάστηκε, στο πλευρό των κατοίκων.
Ο Φώτης Κουγιουμτζής με δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους  την Παρασκευή το βράδυ επισκέφτηκε στο δημαρχείο τον κ. Παχατουρίδη, παρουσία του υπουργού κ. Ντινόπουλου και ζήτησε να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές σε σπίτια , επιχειρήσεις, αυτοκίνητα και να αποζημιωθούν οι πληγέντες .
Αντιπροσωπεία της παράταξης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα και τον  πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σχινα, καθώς και σε περιοδεία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές.
Θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο να διεκδικούμε από  τη δημοτική αρχή την εκπόνηση μελέτης για αντιπλημμυρικά έργα στο Περιστέρι και ειδικά στη περιοχή Ρουπακίου που έχει πληγεί επανειλημμένα.
Τούτη η ώρα είναι ώρα αλληλεγγύης, είναι ώρα βοήθειας και  προσφοράς προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας ξεπερνώντας τις δυσκολίες, οραματιζόμαστε ένα καλύτερο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου