Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

SUMMER ROCK PARTY με Petros Vevilos & The Blue Jacks στο Sky City Roof top bar



Δευτέρα 14 Ιουλίου
SUMMER ROCK PARTY με  Petros Vevilos & The Blue Jacks στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου του βίντεο κλιπ σε ύφος surf rock στο

(ταράτσα πάνω από το Sin City)
Έναρξη 21:30μμ - Είσοδος ελεύθερη!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Ora Θεσσαλονίκη

Full band

Petros Vevilos (vocal/song producer)
Stelios Sioulas (drums)
Ilias Misirlis (guitar)
Traianos Albanoudis(bass)
Adreas Paraponiaris (keyboards)

---> Βρείτε τους στο FB
https://www.facebook.com/pages/Petros-VevilosBlue-Jacks/191153074251354?sk=info

Πότε ακούσατε τώρα τελευταία ελληνικό surf rock;;; Ο Petros Vevilos μας προτείνει  το τραγούδι του καλοκαιριού με τον τίτλο:

Γουστάρω να σε βλέπω να υποφέρεις - Petros Vevilos
Δείτε το ολοκαίνουριο video clip


Την Δευτέρα 14 Ιουλίου θα είναι μαζί μας στο νέο στέκι της πόλης Sky City Roof top bar για να μας χαρίσουν μία τρελή μουσική βραδιά με το ανεβασμένο καλοκαιρινό πρόγραμμά τους. Εκπληκτικά swing & surf rock χορευτικά, Z Dance by Vicky & από τους συντελεστές του βίντεο, συνεντεύξεις, απίθανα δροσιστικά κοκτέιλ, όλα αυτά στην ταράτσα του Sky City με θέα το ηλιοβασίλεμα…!! Ο Petros Vevilos συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του unplugged και full band εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας . Eπανέρχεται πιο ανανεωμένος από ποτέ, παρουσιάζοντας μια ευχάριστη έκπληξη μέσα από το ολοκαίνουριο single του. Το νέο κομμάτι ακούει στον τίτλο "Γουστάρω να σε βλέπω να υποφέρεις" και κυκλοφόρησε μαζί με ένα ξεσηκωτικό και ολόφρεσκο video clip. Το "Γουστάρω να σε βλέπω να υποφέρεις" έχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου ο ερμηνευτής, καθώς ο ίδιος έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους. Στο βιντεοκλίπ συμμετέχει η ηθοποιός Τερέζα Μπούμπαρη και οι χορευτές Βίκυ Ευσταθίου, Νίκος Γουλιάς, Βογιατζή Έβελυν, Παπαδοπούλου Χριστίνα, Μπιτή Αλεξάνδρα, Σαράφη Στεφανία, Καμαρινός Δημήτρης, Πισσανίδης Θάνος και Κουζούμης Δημήτρης, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Σοφίας Κυπριανίδου. Προς το παρόν έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε το "Γουστάρω να σε βλέπω να υποφέρεις"  στο youtube, μιας και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο τρίτο άλμπουμ του καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μουσική δισκογραφία με νέα τραγούδια!
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Ora Θεσσαλονίκη




FB page


Sky City Roof top bar, ένας ιδιαίτερος ολοκαίνουριος χώρος, άκρως ατμοσφαιρικός και προσφέρεται για όλες τις ώρες μιας και μπορείτε να απολαύσετε τα ποτά σας στην ωραιότερη ταράτσα της πόλης με θέα το λιμάνι. Δροσιστικά κοκτέιλ, μεθυστική διάθεση με φόντο το λιμάνι του Θερμαϊκού στο Sky City Roof top bar.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Ora Θεσσαλονίκη

Sky City Roof top bar
Ναυμαχίας Λήμνου 6 / απέναντι από το λιμάνι.

---> Βρείτε το στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου