Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Δήλωση του Προέδρου του ΑΣΔΑ, Ανδρέα Μποζίκα στην ενημερωτική συνάντηση της νέας Περιφερειάρχου – Δημάρχων για τη Δυτική Αθήνα





Στη συνάντηση της νέας Περιφερειάρχου και των εκλεγμένων Δημάρχων, που έγινε στο Περιστέρι την Τρίτη 1 Ιουλίου, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, Ανδρέας Μποζίκας, ανέλυσε 4 άξονες μεγάλων και ανοικτών διαδημοτικών ζητημάτων, που μπορούν να αποτελέσουν το πλαίσιο επιτυχούς συνεργασίας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, για την ερχόμενη πενταετία.

Α) Ποικίλο Όρος – Όρος Αιγάλεω (πυροπροστασία, αναδασώσεις, αντιπλημμυρικά, λιμνοδεξαμενές)

Β) Πράσινη Διαδρομή Δυτικής Αθήνας (πεζοί, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας, ποδήλατο)

Γ) Πάρκο Τρίτση (προστασία, ανάδειξη, αξιοποίηση)

Δ) Σχέδια Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης (Οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές παρεμβάσεις)



Με αφορμή τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας, δήλωσε:



«Τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας και έχουν αναδειχθεί και αναλυθεί και συναίνεση υπάρχει για να δοθούν λύσεις. Η επόμενη μέρα, επιβάλλει: στρατηγική ιεράρχηση, χρονοδιάγραμμα και απτά αποτελέσματα.

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας θα στηρίξει κάθε δράση που έχει σκοπό να παράξει έργο, για τους δήμους της περιοχής μας.

Ο ΑΣΔΑ έχει προτάσεις, διαθέτει στελέχη που μπορούν να ολοκληρώσουν αξιόπιστα κάθε παρέμβαση και πάνω απ΄όλα έχει αποδείξει ότι λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά όπου του ζητηθεί. Η Δυτική Αθήνα χρειάζεται σύνθεση, όραμα και προπαντός έργο. Η νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχης κυρία Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κ. Σπύρος Τζόκας έδειξαν ότι προχωρούν σε αλλαγή σελίδας. Συναντίληψη, υπάρχει. Μένει να μετουσιωθεί σε πράξη προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου