Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για την κατάσταση στο κέντρο του Περιστερίου γύρω από την οδό Βεάκη



Η Κατάσταση στο κέντρο του Περιστερίου γύρω από την οδό Βεάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο


Η ηχορύπανση τις ώρες κοινής ησυχίας από κάποια καταστήματα (Μπάρ, καφετέριες κτλ. ) είναι απίστευτη με κατάφωρη παραβίαση κάθε σχετικής νομοθεσίας .

Η οδός Βεάκη , από δρόμος ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων, έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο συνονθύλευμα από τραπεζοκαθίσματα και μπάρες χωρίς δυνατότητα κυκλοφορίας πεζών, παιδικών καροτσιών , ΑΜΕΑ κτλ.
Κάποια σκοτεινά συμφέροντα της νύχτας προσπαθούν δια της βίας να αναγκάσουν τους κατοίκους να φύγουμε από τα σπίτια μας αφού η ζωή μας γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο αβίωτη .
Σε προσπάθειές που έχουν γίνει από κατοίκους να απαιτήσουν τα στοιχειώδη , δηλαδή τη τήρηση της νομοθεσίας , έχουν επιστρατευτεί ακόμα και Μπράβοι , Φουσκωτοί κτλ. που απειλούν ασύδοτα .
Πρόσφατα , έχουν αρχίσει έργα αναμόρφωσης της οδού Βεάκη από τον Δήμο Περιστερίου , αναμόρφωση για την οποία οι κάτοικοι έχουν ζητήσει τα σχέδια από τη Δημοτική αρχή. Η τελευταία δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί και ως τώρα  δεν τα έχει κοινοποιήσει .Αντίθετα όμως ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ και ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ τα σχέδια πολύ πριν ξεκινήσουν τα έργα, με κάποιους «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ» .
Ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής πως τίποτα δεν έχουμε ενάντια σε έντιμους επαγγελματίες . Δεν μπορούμε όμως να επιτρέψουμε στην ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ , στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και στην ΑΡΠΑΧΤΗ να μας κλέψουν τις γειτονιές μας και να μετατρέψουν το κέντρο του Περιστερίου σε ΓΚΕΤΟ , τους κατοίκους σε ψυχασθενείς , ούτε να βλέπουμε τους αρμόδιους να μην αντιδρούν και να μην κάνουν το καθήκον τους
1)     Απαιτούμε να δοθούν από το Δήμο στους κατοίκους τα σχέδια αναμόρφωσης ΆΜΕΣΑ γιατί ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ για τη πρόθεση μείωσης του υπάρχοντος Πρασίνου . 2)     Να παρθούν άμεσα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές (ΠΕΡΠΑ , Αστυνομία , Δήμος) για την ηχορύπανση και τις άλλες ακραιφνείς παρανομίες . 3)     Ο δήμος να αφαιρεί τις άδειες όσων Παρανομούν μετά από προειδοποίηση όπως έχει καθήκον και αρμοδιότητα .

Ζητούμε στα αυτονόητα αιτήματα μας την συμπαράσταση από ΌΛΟΥΣ (Δημοτικές Κινήσεις, Φορείς, Συλλογικότητες κλπ.)
·         Προγραμματίζουμε ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς τους αρμόδιους ·         Δημοσιοποιούμε το θέμα για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης ·         Αναλαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα νομικής Προστασίας ·          Απαιτούμε τη σύγκλιση των Διαμερισματικών συμβούλων του 4ου Διαμερίσματος για να πάρουν θέση .

Καλούμε όλους τους κατοίκους σε νέα σύσκεψη - Διαμαρτυρία τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 8:30 μ.μ. στη Πλατεία Δημαρχείου .

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ KΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου