Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Angel Lo Verde & Satyros Larousse : ΄Ενα σχήμα διαφορετικό με δική του ταυτότητα και στίγμα!




Δημιούργησε ένα σχήμα , ένα σχήμα διαφορετικό από τα άλλα .,με επιρροές από soul, blues, funk, rock  η ANGEL Loverde, συνθέτει ,γράφει στίχους , τραγουδάει με ένα αποτέλεσμα μοναδικό και απόλυτα γνήσιο ως προς την προσωπικότητα .. Οι  Angel Lo Verde & Satyros Larousse είναι κοντά μας ....

1.      Angel Lo Verde & Satyros Larousse ένα σχήμα διαφορετικό από τις καταβολεμένες μπάντες τις σειράς με δική του ταυτότητα και στίγμα. Πώς ξεκίνησε το ταξίδι σας αυτό;

  • (ANGEL  Loverde) Το 2006 έφτιαξα τους Satyros Larousse με σκοπό να παίξουμε τα τραγούδια μου.Πάντα έγραφα μουσική και στίχους και είχα κάνει ήδη κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν να παιχτούν live.Έτσι έχοντας στο πλευρό μου τον Αλέκο Αράπη, ξεκινήσαμε μαζί με τον Στέφανο Μίτρι και τον Luigi Περίκο να δουλεύουμε τα κομμάτια. Μετά από κάποιες ανακατατάξεις τον Μάρτη του 2012 την σκυτάλη πήρε ο Αλέξανδρος Δερμάνης στη κιθάρα και ο Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα.

2.
      Το ομώνυμο   EP  σας είναι έτοιμο σε ήχους soul, blues, funk, rock μιλήστε μας για αυτή σας την δουλειά;
  • Είναι ένα ΕΡ γνωριμίας μιας και τον Μάρτη του 2012 η σύνθεση άλλαξε. Σύντομα θα μπούμε στο στούντιο να ηχογραφήσουμε το νέο υλικό για έναν δίσκο με περισσότερα κομμάτια.
3.      Κοινά αποδεκτό πως η δισκογραφία στην Ελλάδα είναι δύσκολη υπόθεση . πόσο σημαντική όμως είναι για ένα σχήμα ;
  • Σημαντική γίνεται από την στιγμή που θες να μπεις στα ραδιόφωνα και στα δισκοπωλεία για να σε ακούσει ο κόσμος. Ό προηγούμενος δίσκος μας δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα. Ωστόσο έξω παίχτηκε από κάποια ραδιόφωνα (όχι ιντερνετικά) με τεράστια άνεση χωρίς όλα αυτά τα εμπόδια που συναντήσαμε εδώ.Εμείς κάνουμε αυτό που κάνουμε με ή χωρίς υποστήριξη, ο κόσμος θα κρίνει αν του αρέσει ή όχι. Η αγάπη μας για την μουσική μας δίνει κουράγιο και συνεχίζουμε.
4.      Από πού αντλείτε έμπνευση για τα τραγούδια σας; Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε είναι πιστεύετε κίνητρο δημιουργίας;
  • Όπως έχω ξαναπεί, όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι αφορμή για να φτιάξω ένα κομμάτι. Η αδικία είναι κάτι που δεν αντέχω και συνήθως με οδηγεί στο να γράψω. Δε μπορώ να μένω απαθής σε όλα αυτά που γίνονται.
5.      Γιατί προτιμήσατε αγγλικό  στίχο, αντί ελληνικό ; είναι καθαρά θέμα έκφρασης;
  • Είμαι Ελληνο/Ιταλίδα οπότε η ανάγκη μου να απευθηνθώ μουσικά σε περισσότερο κόσμο με έκανε να γράφω και στα Αγγλικά. Καθαρά ως τρόπος έκφρασης λοιπόν. Στο μέλλον μπορεί να γράψω στα Ιταλικά ή στα Πορτογαλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
6.      Πόσο δύσκολο είναι να είσαι επαγγελματίας μουσικός στις μέρες μας;  Φτάνει μόνο η μουσική για να καλύψετε τα αναγκαία προς το ζην; Πώς αντιμετωπίζετε αυτή την κατάσταση;
  • Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα οτιδήποτε κι αν κάνεις είναι πολύ δύσκολο να καλύψεις τα αναγκαία προς το ζην. Στην περίπτωση μας παίζουμε και σε άλλα σχήματα.

7.
      Αν θα μπορούσατε να πάτε το χρόνο πίσω τι θα αλλάζατε από την πορεία σας ως τώρα; Υπάρχουν ευκαιρίες που ίσως απορρίψατε ή άλλες που μετανιώσατε γιατί τις κυνηγήσατε;
  • Δεν θα αλλάζαμε κάτι. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Τα άσχημα μαθαίνουμε να τα αντιμετωπίζουμε ομαδικά και να τα ξεπερνάμε και τα όμορφα τα ζούμε και τα χαιρόμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα δεμένη σε ΟΛΑ!

8.
      Το διαδίκτυο έχει κυβερνήσει την καθημερινότητά μας είναι πιστεύετε θετικό όσον αφορά την μουσική;
  • Είναι ένα εργαλείο. Σε λάθος χέρια θα βρει και λάθος χρήση. Στα σωστά θα έχει άλλο αποτέλεσμα. Όλα  έχουν την θετική και την αρνητική τους πλευρά.



9.
      Τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον κάποιες εμφανίσεις ίσως .
  • Περισσότερα live και ξανά τα κεφάλια μέσα για ηχογραφήσεις!!!
10.  Να σας ευχαριστήσουμε και να σας ευχηθούμε να κρατήσετε την διαφορετικότητά σας η τελευταία λέξη δική σας..
  • Βάλτε τη μουσική στη ζωή σας!! Εμείς ευχαριστούμε!!



Angel Lo Verde
http://angelloverde.wix.com/angelloverde


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου