Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Οι Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι -εκδήλωση-αφιέρωμα στον Μποστ



Ήταν άλλη μια ωραία βραδιά που ετοίμασε η πολιτιστική ομάδα της δημοτικής παράταξης "Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι" με το αφιέρωμα στον αξεπέραστο Μέντη Μποσταντζόγλου (Μποστ) την Παρασκευή 21 Μάρτη 2014 στο Θέατρο Ξυλοτεχνία.
Οι συμπολίτες μας γέμισαν από νωρίς το θέατρο για να τιμήσουν τον αξέχαστο Μποστ. Η εκδήλωση χωρίστηκε σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος προβλήθηκε η ταινία «ΜΠΟΣΤ», διάρκειας 30’, του Περιστεριώτη σκηνοθέτη Χρήστου Σκούρα με πλήθος
στοιχεία και ντοκουμέντα από τη ζωή και την προσφορά του Μποστ στο θέατρο, το τραγούδι, τον κινηματογράφο και την ζωγραφική. Στο δεύτερο μέρος δόθηκε η παράσταση «Φαύστα» του πρώτου θεατρικού έργου του τιμώμενου δημιουργού, από την Θεατρική ομάδα του Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας» σε σκηνοθεσία της Αρχοντίας Μυλωνά.
Ήταν άλλο ένα λιθαράκι των «Ενεργών Πολιτών» που με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Φώτη Κουγιουμτζή προσπαθούν να προωθήσουν τον πολιτισμό στην πόλη μας προβάλλοντας καλλιτέχνες και δημιουργούς χωρίς υστερόβουλες επικοινωνιακά φιέστες.
Οι «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» ευχαριστούν ιδιαίτερα την θεατρική ομάδα «Ανδρέας Βαρούχας», τους τεχνικούς και τους εργαζόμενους στο Θέατρο Ξυλοτεχνία για τη βοήθειά τους στο αφιέρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου